spot_img

Nedavno objavljeno

Slavne osobe koje su postale roditelji u ovoj godini

Naomi Campbell u pedeset trećoj, Robert De Niro u sedamdeset devetoj, Chrissy Teigen i John Legend... Već sada je 2023. bogata “zvjezdanim” bebama

Neka roditeljstva su bila očekivana, a neka su nas baš iznenadila. Robert De Niro i Jude Law postali su po sedmi put očevi, a Paris Hilton dobila je svoje prvo dijete. Evo ko je sve postao roditelj u prvih šest mjeseci 2023:

Naomi Campbell

Nakon što je 2021. dobila djevojčicu, Naomi Campbell je neki dan objavila da je drugi put postala majka. U 53. godini, rodila je dječaka. Jedna od najslavnijih manekenki na svijetu podijelila je na Instagramu preslatku sliku svoje bebe koju drže ona i njezina dvogodišnja kćerka. Za sada nema nikakvih informacija o rođenju Naominog drugog djeteta.

Chrissy Teigen i John Legend

Jedan od najglamuroznijih holivudskih parova dočekao je svoje četvrto dijete. U dirljivoj poruci objavljenoj na Instagramu, Chrissy Teigen objavila je rođenje sina Wrena Alexandera Stephensa. Ovim se simboličnim imenom odaje počast surogat majci i prijateljici para Alexandri. John Legend također je proslavio sretnu vijest podijelivši fotografiju na kojoj je okružen sa svoje troje djece: osmogodišnjom Lunom, šestogodišnjim Milesom, šestomjesečnom kćerkicom Esti Maxine i svojom “novom ljubavi”, kako naziva malenog Wrena.

Daniel Radcliffe

U martu ove godine objavljeno je da Daniel Radcliffe (33) čeka svoje prvo dijete sa američkom glumicom Erin Darke (39), a 24. maja viđen je u New Yorku kako gura dječija kolica. Sretni roditelji dobili su sina u aprilu, a spol bebe otkrili su prije neki dan. Zvijezda Harryja Pottera i Erin Darke zajedno su od 2013., a upoznali su se na snimanju filma Kill Your Darlings.

Robert DeNiro

Iznenađenje! U 79. godini Robert De Niro postao je otac po sedmi put. I to je otkrio u televizijskom intervjuu kada je govorio o očinstvu i odnosu sa svojom djecom. Kada je novinar ET Canade rekao: Znam da imate šestero djece”, De Niro je odgovorio: “Imam sedmero. Upravo sam dobio dijete”. Glumac i njegova partnerica Tiffany Chen (45) dobili su kćerku 6. aprila, koja se zove Gia Virginia Chen-De Niro.

Rumer Willis

Demi Moore i Bruce Willis su baka i deda. Njihova kćerka Rumer Willis (34) rodila je svoje prvo dijete s Derekom Richardom Thomasom, djevojčicu po imenu Louetta Isley Thomas Willis. Na Instagram objavi koja najavljuje rođenje bebe moglo se pročitati: “Ti si čista magija. Rođena kod kuće u utorak 18. aprila. Ti si više nego što smo ikada sanjali.” Rumer je nedavno na Instagramu objavila sliku sa bebom i svojim ocem, slavnim glumcem, koji, nažalost, boluje od afazije.

Hilary Swank

Hilary Swank je putem Instagrama ozvaničila rođenje svojih blizanaca: dječaka i djevojčice. “Nije bilo lako. Ali vrijedilo je”, otkrila je 10. aprila. Četrdesetosmogodišnja glumica koja je dva puta osvojila Oscara za najbolju ulogu u filmovima Dečki ne plaču i Djevojka od milion dolara objavila je trudnoću u oktobru. Ona i poduzetnik Philipp Schneider zaručili su se 2016., a vjenčali u 2018.

Blake Lively i Ryan Reynolds

U braku već 10 godina, Blake Lively (35) i Ryan Reynolds (46) proširili su svoju porodicu po četvrti put. Ovaj holivudski par napravio je svoj prvi izlazak s novorođenčetom krajem marta u Engleskoj kako bi pogledali nekoliko utakmica fudbalskog tima čiji je vlasnik Ryan Reynolds. Već majka troje djece, Jamesa (7), Inez (5) i Betty (2), Blake Lively otkrila je da je ponovo trudna prošlog septembra tokom događaja Forbes Power Women’s Summit.

Jude Law

Ponovo iznenađenje! U februaru 2022. Jude Law i njegova supruga Phillipa Coan primijećeni su na aerodromu ne s jednim, nego s dvoja kolica, po čemu se da zaključiti da je par koji je u braku od maja 2019. dočekao svoje drugo zajedničko dijete. Otac ukupno sedmero djece, 50-godišnji glumac i dalje je vrlo diskretan kada je riječ o njegovom privatnom životu koji dijeli sa 35-godišnjom suprugom Phillipom, psihologinjom.

 

Behati Prinsloo i Adam Levine

Behati Prinsloo i Adam Levine, frontmen benda Maroon 5, dobili su treće dijete u januaru 2023. Već su roditelji dviju kćeri, Dusty Rose (7) i Gio Grace (5). Tridesetpetogodišnja manekenka i 44-godišnji pjevač zasad još nisu objavili ni spol ni ime bebe.

Paris Hilton

I još jedno iznenađenje: Paris Hilton dobila je svoje prvo dijete u 41. godini. Prije pet mjeseci postala je majka dječaka kojeg je nazvala Phoenix. Bogata nasljednica i njen suprug Carter Reum otkrili su kako od 2021. godine pokušavaju postati roditelji putem vantjelesne oplodnje. Neki mediji su nagađali da je dijete rodila surogat majka.

Latest Posts

Raport

spot_img