spot_img

Nedavno objavljeno

Učiteljice Taylor Swift prisjetile se kakva je bila u osnovnoj školi

„Uvijek je pisala poeziju – uvijek“, kazala je nastavnica muzičkog

Taylor Swift čini sve ponosnima! Usred izdavanja 11. studijskog albuma, The Tortured Poets Department, CBS Philadelphia razgovarao je s dvije njene nastavnice koje su rekle da je Taylorina ljubav prema muzici započela u vrlo ranoj dobi.

Barbara Kolvek, Taylorina nastavnica muzičkog u osnovnoj školi, rekla je da je 34-godišnja dobitnica Grammyja izjavila da želi biti pjevačica u drugom razredu. „Uvijek je pisala poeziju – uvijek – čak i na času muzičkog, čak i kada ne bi trebala”, rekla je Kolvek.

Sada penzionisana pedagoginja, Barbara Kolvek bila je Taylorina nastavnica muzičkog od prvog do četvrtog razreda i rekla je za CBS da su njih dvije bile neko vrijeme u kontaktu. „Osjećam se kao da sam joj možda dala malo iskre ili podsticaja da radi ono što je radila“, rekla je Kolvek.

Taylor Swift na jednom nastupu u školi / Instagram

Heather Brown, Taylorina nastavnica u trećem razredu, govorila je o njenoj „posebnoj kvaliteti“: „Svakog učenika uvijek pamtite po kvaliteti koju ima. Taylorina kvaliteta bila je samo to što je bila jedna od onih učenika koji su ljude jednostavno privlačili“.

Oboreni rekordi

Taylorine nastavnice iz djetinjstva imaju na što biti ponosne.

Nakon objavljivanja albuma The Tortured Poets Department 19. aprila, Taylor Swift je oborila višestruke rekorde Spotifyja, uključujući i to što je postala izvođač s najviše streamovanih pjesama u jednom danu. Njen novi album je imao preko 300 miliona streamova, a prvi singl, „Fortnight“, postao je najslušanija pjesma u jednom danu u istoriji Spotifyja.

U objavi na Instagramu kojom je proslavila njegovo objavljivanje, Taylor Swift je opisala album kao „antologiju novih djela koja odražavaju događaje, mišljenja i osjećanja iz prolaznog i fatalističkog trenutka u vremenu – onog koji je bio i senzacionalan i tužan u jednakoj mjeri“.

Latest Posts

Raport

spot_img