spot_img

Nedavno objavljeno

Bella Hadid lansirala svoj beauty brend

Nazvan Ôrəbella, brend predstavlja tri parfema potpuno nove vrste

Manekenka Bella Hadid službeno je predstavila svoj najnoviji projekat: Ôrəbella, liniju mirisa „koji su dobri za vašu kožu“. Ovaj kozmetički brend pokriva ​​širok raspon proizvoda uključujući mirise, mirisne proizvode za njegu tijela i kose, mirisne štapiće i difuzore.

Ôrəbella parfemi podižu raspoloženje i auru nezaboravnim mješavinama eteričnih ulja za aromaterapiju i finim mirisnim notama. Sve je izrađeno od najkvalitetnijih, odgovorno nabavljenih sastojaka iz cijelog svijeta. Baza parfema ne sadrži alkohol, njeguje kožu, produžava snagu i dugotrajnost mirisa.

Ovi parfemi imaju veze s ličnim iskustvom i načinom života ove mlade američke manekenke holandskih i palestinskih korijena. Nostalgično su inspirirani sjećanjima na njeno djetinjstvo i porodicu, dok pakovanje odaje počast arapskoj kulturi.

“Moja mama, moja sestra i ja imamo različitu ljubav prema mirisima. Zato sam željela biti u mogućnosti da napravim nešto što je na neki način oda svakoj od nas i oda različitim ljudima u svijetu”, objasnila je u jednom intervjuu. “Mirisi su uniseks i mijenjaju se s pH vrijednosti vaše kože, što mislim da je jako zanimljivo. Kad ih stavite, mogu biti više ženstveniji ili više muževniji. Bilo mi je važno da mirisi nisu isključivo ženski i muški. Želim da se ljudi osjećaju jedinstveno kada ih nose i da budu kao druga koža”, rekla je Bella Hadid.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img