spot_img

Nedavno objavljeno

MOĆ OBNAVLJANJA KOŽE SA NOVOM AVON ANEW KREMOM ZA LICE: Do 10x više protinola za dvostuko poboljšanje kolagena

Kolagen je ključan za mladolikost, čvrstinu i vitalnost naše kože. Nažalost, kako starimo, njegova prisutnost opada. Iako možemo usporiti ovaj proces redovnim vježbanjem, zdravom ishranom, unosom vitamina C i masažom lica, smanjenje kolagena je neizbežno. Zbog toga se javlja potreba za pronalaženjem pomoći u podsticanju njegove proizvodnje.

Najnoviji proizvod iz Avon laboratorije, Anew Skin Renewal Power krema za lice, predstavlja revolucionarnu saradnju dermatologa i naučnika. Ova krema sa visokom koncentracijom Protinola, čak 10x više, i dodatkom niacinamida, obezbjeđuje koži sjaj i čvrstinu. Ova dva koncentrovana sastojka stvaraju pravu magiju na licu, podstićući snažnu i vidljivu proizvodnju kolagena.

Protinol™, sinonim za revolucionarnu i inovativnu tehnologiju, nagrađen čuvenom Edison nagradom, aktivira dvije vrste kolagena, pružajući koži potrebnu hidrataciju I hranljive sastojke I omogućavajući brzu anti-age transformaciju kože. Sa druge strane, niacinamid brine o teksturi I tonu kože, podstiče aktivaciju obnavljanja površinskih ćelija kože, smanjujući pojavu bora i fleka, čineći kožu blistavom I osvježenom.

Ali to nije sve. Osim što pruža intenzivnu njegu, ova moćna dnevna i noćna krema ima još jednu tajnu: laganu teksturu. Možete je nanijeti u tankom sloju, a da pritom ne osjećate težinu ili ljepljivost. Umesto toga, vaša koža će biti svilenkasto glatka, gotovo kao da diše uz svaki dodir.

Zato, dozvolite svojoj koži da osjeti čaroliju svakodnevnog luksuza uz Anew Skin Renewal Power kremu. Ovo pravo malo čudo dostupno je u majskoj Avon brošuri po ceni od 31,90 KM. Više saznajte na www.avon.ba

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img