Nedavno objavljeno

Druga kuća restoran & catering-Vaš Premium brend za catering

Želite savršen događaj  do zadnjeg detalja onda ste na pravom mjestu. Uđite u svijet Druga kuća restoran & catering i probajte naš  Premium Catering - vrhunsko iskustvo u kulinarskom svijetu koje nadmašuje sva očekivanja.

Piše: Tim Druge kuće


Drugi za nas kažu da smo najbolji catering u Sarajevu i taj status možemo zahvaliti strasti koja nas pokreće preko deset godina. Strast za hranom i vrhunskim ugođajem motiviše nas da pomičemo granice i stvaramo jedinstvene standarde na catering sceni.

Naši vrhunski kuhari zadovoljit će kriterije najzahtjevnijih sladokusaca. Uz oku ugodnu i slasnu hranu Druga kuća svojim višegodišnjim iskustvom garantuje da je naš catering prvoklasni gastronomski užitak. Ako tražite jednostavne ideje za sljedeću proslavu kao što su finger food  neodoljivi zalogajčići, na pravom ste mjestu.  Prema vašim individualnim željama pripremamo ih  s mnogo ljubavi, pažnje i samo koristeći najkvalitetnije sastojke.

Ako imate svečanost bilo koje vrste prepustite nama organizaciju s potpunim povjerenjem, a vi provedite nezaboravne trenutke s vašim gostima. Iako o nama možemo da kažemo dosta toga, najbolje i najiskrenije govore naše reference.

Upoznajte se s našom pričom kroz fotografije s naših uspješno organizovanih cateringa u Sarajevu i raznih drugih evenata

Iako smo u mnogo toga jedinstveni, kada angažujete catering u Drugoj kući jedinstveni postajete baš vi. Vaše želje i očekivanja su ono što nas inspiriše. Naš zadatak uveličati je najvažnije trenutke u vašim privatnim i poslovnim životima. Biti pouzdan partner i prijatelj u tim trenucima i svaki put iznova oduševljavati nivoom usluge i kvalitetom hrane.

Ne čekajte da se poseban trenutak dogodi, stvorite ga sami uz pomoć Druga kuća Premium Cateringa. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vašem događaju dodamo onaj poseban dodir elegancije i okusa koji će ga pretvoriti u nezaboravno iskustvo.

 

Latest Posts

Raport

spot_img