Nedavno objavljeno

Glumica Rhea Perlman priznala je da se nikad nije razvela od Dannyja DeVita

Iako su se razišli prije deset godina, nekadašnji glumački par i dalje je u braku

Tokom pojavljivanja u podcastu Wiser Than Me komičarke Julije Louis-Dreyfus, 75-godišnja glumica Rhea Perlman otkrila je da je još uvijek u braku sa Dannyjem DeVitom (78), iako su se razišli 2012.

“Danny i ja još uvijek smo u braku. Još uvijek smo jako dobri prijatelji i često se viđamo. A porodica nam je i dalje najvažnija stvar”, priznala je Rhea Perlman.

Danny DeVito i Rhea Perlman 1986.

“Neću ništa uljepšavati, bilo je jako teško u početku”, rekla je zvijezda kultne serije Kafić uzdravlje, prisjećajući se rastanka od DeVita. “I bilo je puno razloga zašto smo se razdvojili… Trebalo nam je vremena da dođemo do tog nekako prilično pristojnog razumijevanja i međusobnog odnosa.”

Danny DeVito i Rhea Perlman, koji su zajedno igrali u sitcomu Taksi i glumili bračni par u filmu Matilda iz 1996., počeli su se zabavljati 1971., a vjenčali su se u januaru 1982. Imaju troje odrasle djece: kćerke Lucy (39) i Grace (37) te sina Jacoba (34). U oktobru 2012. objavili su da se rastaju nakon više od 30 godina braka.

Osim što rade zajedno na velikom platnu, DeVito i Perlman sarađuju i izvan njega, te su suosnivači produkcijske kuće Jersey Films, koja je učestvovala u snimanju brojnih kultnih filmova, kao što su Pulp Fiction i Erin Brockovich.

 

Latest Posts

Raport

spot_img