spot_img

Nedavno objavljeno

Avon predstavlja mirisni novitet koji podsjeća na snagu ženskog prijateljstva

Iskreno prijateljstvo ne poznaje ljubomoru ili sebičnost. Ono raste i nikada se ne zaustavlja jer, prava prijateljica zna da sluša, razumije, poštuje i voli bez ikakve zadrške.

Inspirisan ovom moćnom vezom koju svaka žena dijeli sa svojom prijateljicom, Avon kompanija kojoj je u fokusu briga o ljepoti, zdravlju i osnaživanju žena – kreirala je novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji Today, Tomorow, Always EVERLASTING!

Svjetski poznati stručnjaci iz Avon laboratorije stvorili su parfem čije nježne note dugujemo predivnoj aromi bademovog mlijeka i cvjeta i milionima svjetlucavih latica neroli cvijeta u toplom zagrljaju mošusa.

Upakovan je u specijalno osmišljenu i dizajniranu pink bočicu, ovaj parfem ima i posebnu namjenu jer 0,20 KM od svakog naručenog TTA EVERLASTING parfema, namijenjen je Fondu za borbu protiv raka dojke u Bosni i Hercegovini!

Potražite novi TTA Everlasting parfem u Avon brošuri od  po cijeni od 39,90 KM, a možete ga pronaći i u Avon online brošuri na www.avon.ba

Latest Posts

Raport

spot_img