spot_img

Nedavno objavljeno

Rasplesana kraljevska porodica stigla je ove subote u Sarajevo

Kako bi obilježili dolazak nove revolucionarne kraljice svih maskara essence call me Queen dramatic false lash effect maskare, makeup brand essence organizovao je Flash Mob Dance event u centru Sarajeva. essence event bio je obogaćen dolaskom glavnih regionalnih plesnih i influencer zvijezda, obučenih kao princ i princeza, koji su dodatno upotpunili čaroliju ovog događaja!

U glavnim plesnim ulogama bili su Paula Tonković i Marco Cuccurin uz 30ak talentovanih plesača. Ekipa je nenajavljeno zaplesala na platou ipred SCC-a, demonstrirajući moć i kraljevstvo nove essence maskare. Uzbuđenjima nije bilo kraja jer su prolaznici nagrađeni novom maskarom “Call Me Queen” kako bi mogli i sami ostvariti savršeni kraljevski look kod kuće!

essence Call me Queen maskara više je od makeup proizvoda; to je samopouzdanje, snaga i sofisticiranost koja se krije u svakoj djevojci.

Nema sumnje da nas essence uvijek iznova iznenadi svojim kreativnim aktivacijama kao i trendi proizvodima. essence je postao jedan od najtraženijih makeup brendova u Evropi. essence nije samo popularan, već i postavlja trendove u industriji ljepote, a njegova prisutnost na TikToku dodatno pojačava njegovu popularnost.

Spremi se zauzeti svoje mjesto na tronu uz essence proizvode, a essence Call me Queen maskara je ključ koji otvara vrata tog kraljevskog puta. 👑

Načuli smo da rasplesana essence porodica ide dalje, već su bili u Zagrebu, sljedeća stanica im je Beograd i na kraju Ljubljana, essence royal family rules!

👑 Neka tvoj pogled priča priču – priču o kraljici koja zna šta želi i kako to postići 👑

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img