Nedavno objavljeno

Daniel Brühl igrat će Karla Lagerfelda

Serija o legendarnom modnom dizajneru smještena je u Pariz 70-ih, kada se Lagerfeld tek počeo probijati na francusku modnu scenu

Gotovo četiri godine nakon smrti, jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera, Karl Lagerfeld, koji je na čelu modne kuće Chanel proveo trideset godina, uskrsnut će u “Kaiser Karlu”, miniseriji od šest epizoda na streaming platformi Disney +. Inspirirana istoimenom biografijom koju je napisala novinarka Raphaëlle Bacqué, seriju s nestrpljenjem iščekuje svijet mode. Iako datum izlaska još nije otkriven, predstavljena je glumačka postava.

Legendarnog modnog dizajnera glumit će 44-godišnji špansko-njemački glumac Daniel Brühl, poznat po ulogama u filmovima “Zbogom, Lenjine”, “Utrka života”, “Bourneov ultimatum”,“Nemilosrdni gadovi”, a igra i u kandidatu za ovogodišnjeg Oscara “Na zapadu ništa novo”. Ostali glumci dolaze uglavnom s francuskog govornog područja: Arnaud Valois igrat će Yvesa Saint Laurenta, a Alex Lutz Pierrea Bergéa – dva Lagerfeldova rivala. Serija će pratiti uspon Karla Lagerfelda u svijetu pariške visoke mode 1970-ih, a snima se u Francuskoj, Italiji i Monaku.

Latest Posts

Raport

spot_img