Nedavno objavljeno

JENNIFER LOPEZ I BEN AFFLECK: Obnovljena ljubav

Nakon 17 godina, Jennifer Lopez i Ben Affleck dobili su drugu šansu za ljubav i odlučili je objeručke prihvatiti – on nakon prekida s kubanskom glumicom Anom de Armas, a ona nakon što je raskinula zaruke s nekadašnjim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom

Prije Marca Anthonyja i Alexa Rodrigueza, te prije Jennifer Garner i Ane de Armas postojala je ljubavna storija koja se činila neuništivom. Jennifer Lopez (52) i Ben Aflleck (48) su prije gore pobrojanih veza i brakova imali nešto što je, vjerovali smo, trebalo završiti brakom. Ali nije; romansa je završila početkom 2004., i to nakon godinu dana ranije raskinutih zaruka i životi su ih odveli u drugim pravcima te su se rijetko sretali.
Nekad je ljubavi potrebno samo vrijeme. Tako je, čini se, bilo suđeno pjevačici i glumici Jennifer Lopez i oskarovcu Benu Afflecku. Nedavne fotografije njih dvoje s odmora iz Montane potvrđuju ono što su američki mediji znali i objavljivali već mjesecima – pomirenje jednog od najromantičnijih parova Hollywooda.

Fotografija koju je Jennifer objavila na Instagramu 24. jula, na svoj 52. rođendan

Dvadeset i četvrtog jula popularna J. Lo proslavila je 52. rođendan i fotografijama na Instagramu ozvaničila svoju obnovljenu vezu s Affleckom. A stvari su se ovaj put, čini se, odvijale brzo: u aprilu je Jennifer raskinula dvogodišnje zaruke s nekadašnjim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, okončavši tako četverogodišnju vezu, a sada na vidjelo izlaze i informacije da su Ben i Jen obnovili kontakt još u februaru ove godine.
Navodno je glumac svojoj bivšoj dragoj zimus slao ljubavna pisma e-mailom i to dok je ona snimala film Shotgun Wedding u Dominikanskoj Republici, gdje je i sam Rodriguez dolazio kako bi pokušao vratiti njihovu vezu na pravi put. A Aflleck je netom prije pisama Jennifer, u januaru, raskinuo jednogodišnju vezu s kubanskom glumicom Anom de Armas, dok je snimao film The Tender Bar s Georgeom Clooneyjem. “Ben i J. Lo razmjenuju mailove od početka februara”, otkrio je izvor blizak paru za portal TMZ. Slatkorječivi Ben je, navodno, komplimentirao Jennifer da izgleda odlično na fotografijama sa snimanja filma, a, prema izvoru, Jennifer nije ostala imuna na ovo udvaranje, uzvrativši mu kako osvaja njezino srce. Njih dvoje su se, po okončanju obaveza na filmovima, počeli viđati u aprilu, kad je ona prekinula s Rodriguezom.
Možda su komplimenti poslani mailom nagnali Jennifer da razmišlja o pomirenju s Benom, ali ju je nešto drugo učvrstilo u toj odluci: njegov nježan odnos sa djecom – Violetom (15), Seraphinom (12) i Samuelom (9) – koje je dobio u braku s glumicom Jennifer Garner (49). Shvatila je da će Ben lako uskočiti u očinsku ulogu i sa njenim 13-godišnjim blizancima Maxom i Emmom koje ima iz braka s Marcom Anthonyjem (52). 

Životna iskušenja

A prije skoro 20 godina svoju vezu s javnosti podijelili su u njezinom video spotu Jenny from the Block, nakon čega su se 2002. zaručili. Vjenčanje 2003. otkazali su svega nekoliko dana prije dogovorenog datuma, a razišli se u januaru 2004. Nije im bilo lako skrivati se, bili su pod svjetlima reflektora, a to nije nužno dobra stvar. “Stalno postoji ta neka priča mjeseca, a moja veza s Jennifer Lopez bila je priča s naslovnica tabloida u vrijeme kako su rasle i naše karijere. Nažalost, sve do danas paparazzi nas prate u stopu. Nije da mi to želimo, uhvate nas doslovce kada bacamo smeće. Mnogi misle da kada izlazimo iz kuće, jedino što brinemo i čemu se nadamo je da ćemo imati toliko sreće da ćemo dospjeti na naslovnicu The Daily Maila. To je apsurdno”, povjerio se Ben početkom godine u podkastu Hollywood Reportera – Awards Chatter.
Prisjetio se i koliko je Jennifer trpjela seksističke i rasističke komentare dok je bila u vezi s njim. “Ljudi su bili grozni prema njoj, ružne riječi su pisane o njoj, i to toliko ružne da bi, da ih danas napišeš, dobio doslovce otkaz za pisanje nečega takvog. Tek je danas poštuju za sve što radi, odakle je došla i što je postigla.”
Oboje su danas, nakon mnogih životnih iskušenja, pametniji. Odluku o pomirenju donijeli su uzimajući u obzir emotivni prtljag koji i Affleck i Jennifer unose u vezu, te su, čini se, sretni što su ponovno pronašli jedno drugo.

Latest Posts

Raport

spot_img