Nedavno objavljeno

Pamela Anderson debitirala na Broadwayu u mjuziklu Chicago

Bivša Playboyeva zečica, zvijezda kultne 'Spasilačke službe', aktivistica i borkinja za prava životinja izašla je u utorak pred publiku u pozorištu Ambassado kao Roxie Hart u novoj postavi mjuzikla 'Chicago'.

Pamela Anderson je u 54. godini odlučila je debitirati na Broadwayju. ‘Odlučila sam ponovno uzeti stvari u svoje ruke i izboriti se za sebe’, rekla je slavna plavuša u intervjuu za CNN. Poručila je da je to znala raditi ranije, dok je bila puno mlađa i da to čini i sada te da se osjeća osnaženo i da ima podršku.

Izvor Peoplea koji je gledao jučerašnju izvedbu ispričao je da je publika poludjela za Pamelom i da je ultimativni seks simbolom devedesetih ulogu iznijela – ‘besprijekorno’. ‘Izgledala je kao da se super zabavlja na kraju predstave’, rekao je neimenovani izvor.

Foto: Instagram

Inače, Pamelu je prije toga nahvalio ugledni producent Barry Weissler koji je i zaslužan za njezin dolazak na Broadway. ‘Ona može iznenaditi jer ima glumačke sposobnosti. Zna plesati, a ima i prilično dobar glas’, rekao je Weissler za AP. Prvi put ju je kontaktirao s ponudom za istu ulogu prije 11 godina, no Anderson ga je je tada odbila jer je bila fokusirana na odgoj svojih sinova Brandona i Dylana Leeja.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img