Nedavno objavljeno

Ben Affleck u novoj ulozi

U spot za svoju novu pjesmu, baladu 'Marry Me' koju izvodi s Malumom, Jennifer Lopez ponovo je vrbovala svog dragog, Bena Afflecka koji je gostovao i u spotu za njezinu pjesmu iz 2002. 'Jenny From the Block'

‘Osjećam se tako sretnom, sretnom i ponosnom što sam s njim’, rekla je nedavno Jennifer Lopez za magazin People, a u najnovijem spotu pokazala je djelić svog život iza kulisa.

Balada ‘Marry Me’ može se čuti u romantičnoj komediji ‘Ti si taj’ u kojoj Lopez ima glavnu ulogu, a u novom spotu obožavateljima daje uvid u svoj svakodnevni život, od proba i priprema za nastupe do nježnih trenutaka s voljenim muškarcem.

U spotu 49-godišnji glumac se mazi s Lopez u krevetu i nasmijava je, a u jednom trenutku također se drže za ruke, iako se njegovo lice ne vidi.

Ovo Afflecku nije prvi put da se pojavljuje u spotu svoje izabranice; prije tačno 20 godina pojavio se u spotu J.Lo za njezin hit ‘Jenny From the Block’ u kojem je ona prikazala situacije iz svog života, od odmora na jahti do nježnih trenutaka s glumcem, a sve se to odvijalo pod budnim okom paparazza, koji su ih tada pratili u stopu.

Nedavno je latino diva otkrila kako je Affleck napravio i personalizirani muzički spot za njezinu pjesmu ‘On My Way’ iz ‘kao rani dar za Valentinovo’. U originalni muzički video utkao je razne zajedničke kadrove iz njihove prve veze, otkrila je Lopez.

‘Gledajući ga, razmišljam o putovanju prave ljubavi, neočekivanim obrtima i zaokretima i da kada je stvarna, zapravo može trajati zauvijek. Ovo mi je rastopilo srce’, rekla je JLo.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img