Nedavno objavljeno

Danas bi Betty White bio 100. rođendan

Bila je jedna od prvih TV zvijezda sitcoma i bila je prva žena koja je producirala nacionalnu emisiju. Danas bi joj bio 100. rođendan

Betty White, jedna od najvoljenijih dama Hollywooda i simpatična glumica sa britkim jezikom i izvrsnim smislom za humor napustila nas je zadnjeg dana 2021. ne dočekavši 100 rođendan koji bi slavila upravo danas, 17. januara. Prije nekoliko sati njezina asistentica Kiersten je na Bettynom Facebook profilu objavila dirljivu poruku, uz fotografiju na kojoj pozira upravo glumica.

“Zdravo svima! Kiersten je – Bettyna asistentica. Na ovaj poseban dan želim s vama podijeliti njezinu fotografiju, načinjenu 20. 12. 2021. Vjerujem da je to njezina posljednja fotografija. Na njoj Betty zrači, prelijepa je i sretna kao i uvijek. Hvala svima vama koji ste danas napravili dobra djela i što svaki dan činite svijet boljim mjestom”, napisala je Kiersten.

Na ovaj poseban dan želim s vama podijeliti njezinu fotografiju, načinjenu 20. 12. 2021., napisala je Bettyna asistentica

Za života je postala svojevrsno američko nacionalno blago, a kako je pandemija odmicala, svi su brinuli kako je Betty.

Betty White rođena je 1922. godine, što znači da je proživjela važne svjetske događaje, uključujući i Drugi svjetski rat. Starija je i od “narezanog hljeba“, koji nije izumljen do 1928. Bila je jedna od prvih TV zvijezda sitcoma i bila je prva žena koja je producirala nacionalnu emisiju.

Latest Posts

Raport

spot_img