spot_img

Nedavno objavljeno

Marija Omaljev-Grbić pohvalila se da je odbrojavanje do rođenja kćerkice počelo

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić i njegova supruga Marija Omaljev-Grbić, uskoro će po prvi put postati roditelji, a glumica je na svom Instagram profilu otkrila da je odbrojavanje do poroda i rođenja kćerkice počelo

‘Brojimo sitno, al baš sitno! Soon to meet Her.’ Riječi su to glumica s američkom adresom, Marija Omaljev-Grbić, otkrila kako je ostalo još jako malo do trenutka kada će napokon upoznati svoju djevojčicu. Uz to je objavila i svoju fotografiju, na kojoj pozira iz profila kako bi trudnički trbuh došao do izražaja.

Odjevena u nježnoružičastu čipkastu haljinu sa volanom spuštenim da pada niz ramena, Marija je tek s malo šminke pozirala, a emotikoni srca nisu se prestali nizati ispod fotografije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mara Omaljev (@maraomaljev)

Inače, 44-godišnji Miraj Grbić gledaocima itekako poznat kao osebujni Čombe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’, u kojoj je Barbaru glumila upravo njegova šest godina mlađa supruga Marija. Par je svoju vezu ozakonio 2008. godine, a od 2013. žive u Los Angelesu, gdje pokušavaju ostvariti svoj američki san.

Tako je Grbić glumio u serijama ‘American Horror Story’ i ‘S.W.A.T.’ i ‘Santa Clarita Diet’, a Marija u naslovima poput ‘Severed Silence’, ‘Beauty and The Queen’ i dr. Osim toga, Miraj predaje i na New York Film Academy. 

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img