spot_img

Nedavno objavljeno

Taksi služba za bogataše Dubaija

U ponudi su mercedesi S-klase koje voze vozači obučeni u Londonu, upotpunjeni mirisima Acqua Di Parma, toplim peškirima i Fiji vodom

Da bi se milionerima omogućilo da uvijek budu nošeni krilima luksuza, u Dubaiju je pokrenuta nova usluga iznajmljivanja vozača, a zove se Wheely. Nastala u Švicarskoj, reklamira se kao ekvivalent prvoj klasi aviokompanije Emirates i ima za cilj prevoz milionera s uslugom “samo za članove”. S tri nove ekskluzivne usluge kao što su New Business Class, New First Class i XL, bit će lako takmičiti se s legendarnom prvom klasom Emiratesa koja je poznata po neuporedivoj usluzi, luksuznom ambijentu i vrhunskom kvalitetu.

“U posljednjih nekoliko godina puno evropskih bogataša  preselilo se u Dubai, a mnogi stanovnici Bliskog istoka iskusili su naše usluge u Londonu i Parizu”, rekao je Anton Čirkunov, suosnivač i izvršni direktor Wheelyja, za Arabian Business. “Puno je prilika s gotovo 70 hiljada milionera u gradu”, dodao je.

Posebno je zanimljiva nova usluga prve klase, samo za članove, koja uključuje W223 Mercedes-Benz S-klasu. Bogate goste ne samo da čeka otmjeni automobil nego i otmjeno okruženje. Unutrašnjost automobila odiše očaravajućim mirisom Acqua di Parma koji se širi iz difuzora, a na usluzi su im mekani topli peškiri i boce Fiji vode. Po želji mogu prilagoditi izbor muzike, osvjetljenje, masažna sjedišta, sistem za zabavu i još mnogo toga. Članovi mogu rezervisati vozača za cijeli dan, zatim postoji opcija “savršeno preuzimanje s aerodroma” koja vozaču omogućuje da prati let i stigne na izlaz u pravo vrijeme, a veće grupe ili porodice mogu uzeti prostranu Mercedes-Benz V-klasu u kojoj će biti dovoljno mjesta za prtljag i djecu.

Odabrani klijenti na poklon dobijaju svijeću kuće Acqua di Parma

Latest Posts

Raport

spot_img