spot_img

Nedavno objavljeno

Nova Nordic Mood kolekcija za održivije proljeće

Proljeće je širom otvorilo svoja vrata. To se vidi ne samo po suncu i temperaturama koje sve češće dostižu neuobičajene visine, već i po novoj održivijoj kolekciji Nordic Mood iz JYSKa. Mješavina dobro poznatih favorita i novih proizvoda kombinovana je sa toplim, ugodnim i svježim bojama. Veliku ulogu imaju prirodni materijali, reciklirani detalji kao i skladni kontrasti. Ova proljetna mješavina ubrzava otkucaje vašeg srca uz širok osmijeh na licu.

Uz ove JYSK proizvode možete u tren oka kreirati svoj vlastiti životni koncept koji će vas oraspoložiti. Dopustite da vas očara nova kolekcija Nordic Mood i donesite proljetne osjećaje direktno u svoj dom. Ili kako kažu u Danskoj: “Forårsfornemmelser.”

Proljeće povezujemo s mnogim stvarima, poput cvrkuta ptica, zelenog lišća punog pupoljaka. Kako biste to isto integrisali u svoj dom, izvrstan je izbor kombinacija biljaka s korpom kao bi zadržali prirodan izgled u svom interijeru. Posebno su zanimljive korpe napravljene od potpuno prirodnog materijala poput morske trave koje se još dodatno i mogu objesiti.

Kada pomislimo na proljeće, odmah nas asocira na druženje s prijateljima i porodicom, a najljepše je kada se svi okupe oko dekorisanog stola uz ukusne zalogajčiće. Jednostavno možete učiniti svoj koncept još zanimljivijim ukoliko ga upotpunite svijećnjacima od stakla ili ukrasnim poslužavnikom od drveta manga za serviranje hrane.

Savršeno prezentirano

Cvijeće je odličan način da svom domu dodate proljetnu svježinu. Kada se prezentuje u dobro odabranoj i atraktivnoj vazi, izgleda još impresivnije.

One olakšavaju integraciju prirode u vaš životni koncept i mogu biti pravi svestrani alat i saveznik. U elegantnoj, ali jednostavnoj kaki boji, staklene ili od bijele kamenine koje jednostavno nude savršenu pozornicu za svaki buket. Tu se posebno ističu vaze originalnog oblika poput ovala s tri otvora u koje se cvijeće može kombinirati u sektorima.

Iako temperature rastu, još uvijek ponekad može biti malo prohladno. Stoga su i u proljeće obavezni deka i nekoliko lijepih jastuka. Koncept boja kolekcije Nordic Mood posebno se odražava u novim proizvodima prirodnih boja i materijala od 100% pamuka. Ove sezone izvrsno se uklapaju ukrasni jastuci na prugice kao i plavi tonovi 100% reciklirane deke s uzorkom loze.

Latest Posts

Raport

spot_img