spot_img

Odaberite Samsung televizor od 98” i ostvarite super pogodnosti!

Za premium iskustvo velikog ekrana, kompanija Samsung pripremila je posebne pogodnosti i poklone prilikom naručivanja televizora iz Neo QLED i QLED serije uređaja. Odabirom modela veličine 98'' iz Q80C, QN90A i QN100B serije, Samsung daje uštedu do 1.000 KM, besplatnu dostavu i instalaciju kao i poklon koji uključuje određene modele Odyssey G95 gaming monitora.

spot_img

Isprobajte moć 4K rezolucije

Samsung Neo QLED televizori od 98” donose besprijekornu tehnololgiju prikaza, ali i elegantni dizajn ekrana čime korisnicima pružaju visokokvalitetno iskustvo gledanja u prostoru od čak 248 cm. Ovi uređaji sadrže i Eye Comfort funkciju koja automatski podešava svjetlinu boja na ekranu, zavisno od uslova u prostoriji, te tako pruža fantastičan doživljaj. Također, Neo QLED televizori donose niz poboljšanja poput Neural Quantum Processor 4K, koji koristi naprednu vještačku inteligenciju kako bi poboljšao slike niskog kvaliteta i izvukao svaki detalj, a opremljeni su i moćnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz nevjerovatnih živopisnih boja. Neo QLED od 98” ima i ugrađenu opciju Real Depth Enhancer koja prikazuje dubinsku percepciju na isti način kao ljudsko oko pa na taj način stvara očaravajući vizuelni doživljaj za svakog korisnika. Osim naprednih karakteristika, Samsung Neo QLED od 98” uklapa se u svaki tip enterijera zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu i tankom profilu uređaja.

Dinamičan zvuk

Ključna komponenta za bioskopsko iskustvo zabave kod kuće je bogat i sveobuhvatan zvuk koji dopunjava živopisnu sliku, a koju Samsung u potpunosti isporučuje kroz svoju ponudu televizora za 2023. godinu. Zahvaljujući Dolby Atmos tehnologiji zvučnika, korisniku je osigurano uranjanje u zvuk s nevjerovatnom jasnoćom i dubinom, dok će OTS (Object Tracking Sound) Lite funkcija osigurati da audio savršeno prati akciju na ekranu. Također, još jedna funkcija je Q-Symphony koja analizira i obrađuje glasovne kanale i audio elemente kako bi isporučila savršeno sinhronizovani zvuk koristeći svaki zvučnik na TV-u i soundbaru. Tako se ton automatski proširuje okruženjem u kojem korisnik boravi, bez obzira na to u kojem dijelu prostorije se nalazio.

Ne propustite posebne pogodnosti!

Iskoristite jedinstvenu priliku i odaberite vrhunske televizore od 98” iz Neo QLED i QLED od 98” jer prednarudžbom ovih uređaja ostvarujete popust do 1.000 KM, ali i pravo na fenomenalan poklon. Stoga ako se prijavite za bilo koji model Samsung Neo QLED ili QLED televizora od 98”, dobijate sljedeće poklone:

Promocija važi od 22.6. do 16.7.2023. ili do isteka zaliha, a sve ostale informacije možete pronaći na linku.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,936LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img