Nedavno objavljeno

Vaš saveznik kroz fitnes putovanje – Galaxy Fit3

Tražite savršenog saputnika na vašem fitnes putovanju? Na tom izazovu ka zdravijem i boljem životu, podrška i motivacija su ključni.

Zato je Samsung dizajnirao Galaxy Fit3, vašeg vjernog pratitelja koji će biti uz vas na svakom koraku. Više od običnog sata, Galaxy Fit3 predstavlja spoj elegantnog dizajna i visokih performansi, omogućavajući vam da dostignete svoje fitnes ciljeve sa stilom. Sa svojim naprednim funkcijama praćenja zdravlja i izdržljivošću, Galaxy Fit3 postaje nezamjenjiv alat za sve one koji teže aktivnom i zdravom načinu života.

Sa svojim izdržljivim kućištem od aluminija i većim, modernijim ekranom od 1,6 inča, pruža vam širi pregled podataka za 45%, omogućavajući detaljniji uvid u sve aktivnosti. Osim toga, ovaj fitnes tracker je lagan, tanak i udoban za nošenje tokom čitavog dana, što ga čini savršenim saveznikom za neprekidnu upotrebu.

Galaxy Fit3 se lako uklapa u svaki stil života, sa baterijom koja traje do 13 dana i više od 100 ponuđenih lica sata za personalizaciju, kao i mogućnost dodavanja sopstvenih fotografija kao pozadine. Svoj Galaxy Fit3 možete lako prilagoditi svojoj modnoj i dnevnoj rutini jednim klikom na taster za brzu zamjenu kaiša.

Osim što vam pomaže da pratite vaše dnevne aktivnosti, Galaxy Fit3 nudi i napredne funkcije za praćenje zdravlja i sna. Tokom noći, možete udobno nositi Fit3 koji će pratiti vaš obrazac sna, detektovati eventualno hrkanje i mjeriti nivo kisika u krvi, pružajući vam dragocjene uvide u vaše spavanje i pomažući vam da unaprijedite svoje navike spavanja.

Tokom dana, Fit3 pruža praćenje preko 100 različitih vrsta vježbi, omogućavajući vam da ostanete motivisani u ostvarivanju svojih fitnes ciljeva. Sa 5ATM rejtingom i IP68 certifikatom za otpornost na vodu i prašinu, možete se sigurno baviti aktivnostima na otvorenom.

Galaxy Fit3 također nudi dodatnu sigurnost sa novim funkcijama kao što su detekcija pada i hitni SOS pozivi. U slučaju neočekivanog pada, Fit3 vam omogućava da brzo pozovete pomoć, dok SOS signal možete poslati sa samo pet pritisaka tastera u slučaju hitne situacije.

Povezanost sa Samsung Galaxy ekosistemom dodatno unapređuje vaše iskustvo. Galaxy Fit3 možete koristiti kao kontrolu direktno na ručnom zglobu, kao i za upravljanje medijima na vašem povezanom uređaju. Automatsko sinhronizovanje režima između Fit3 i vašeg pametnog telefona omogućava vam neprekidno iskustvo, dok funkcija “Find My Phone” olakšava pronalaženje izgubljenog telefona ili Fit3 uređaja.

Galaxy Fit 3 nije samo pametan sat – to je vaš partner u unapređenju zdravlja i fitnesa. U moru opcija koje danas postoje, Galaxy Fit 3 se ističe kao pouzdan, funkcionalan i elegantan izbor za sve one koji žele aktivno i zdravo živjeti.

 

 

Latest Posts

Raport

spot_img