spot_img

Marija Omaljev-Grbić rodila djevojčicu pa otkrila neobično ime koje su joj dali

Nakon dugog iščekivanja, napokon je stigla. Malenu djevojčicu Marija je rodila u poznatoj bolnici Cedars-Sinai, a ubrzo nakon poroda objavila je i njezinu fotografiju, koja je sve raspametila

spot_img

Ono o čemu su sanjali godinama, sada se i ostvarilo.

Zanimljivo je da je u objavi otkrila kako je malena stigla na svijet još prije sedam dana, tako da je i njezina snimka, od prije dva dana, na kojoj je u bolnici i priprema za porod, bila samo mala varka za javnost kako bi Marija Omaljev-Grbić i njezin suprug, glumac Miraj Grbić, mogli u miru uživati u prvim danima sa svojom princezom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mara Omaljev (@maraomaljev)

‘Stigla nam je u petak, 15. oktobra 2021. Njezin prvi plač bio je najljepši zvuk koji sam ikada čula. I samo tako, sudbina i ljubav dobile su smisao, samo gledajući u njezine oči’, napisala je Marija Omaljev-Grbić uz fotografiju na kojoj malena mirno spava.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Preko dekice stavljen je i natpis na kojem je otkriveno kako su ponosno roditelji malenoj dali ime – Billie. Točno u istu minutu kao i Marija, oglasio se i Miraj Grbić i to fotografijom na kojoj drži malenu: ‘Dobio sam ulogu oca danas. Još uvijek radim na liku i djelu, no imam cijeli život za usavršiti je. Djevojčica Billie stigla je na ovaj svijet 15. oktobra 2021. Volim te zauvijek!’

Inače, Miraj i Marija su u braku od 2008. godine. Glumac je od dolaska u Ameriku ostvario značajne uloge, između ostalog u seriji ‘American Horror Story’, ‘S.W.A.T.’, a predaje i na New York Film Academy. Ostvario je uloge u preko 60 pozorišnih predstava i 30 filmova. Marija se pak proslavila u brojnim hrvatskim serijama poput ‘Ruže vjetrova’ i ‘Doline sunca’. Igrala je i u filmovima njemačke, američke, austrijske i turske produkcije. 

tportal.hr

Možda vas zanima

Stay Connected

108,936LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img