spot_img

Nedavno objavljeno

Poznato ko će ove godine voditi dodjelu Oscara

Potvrđeno je kako će komičar Jimmy Kimmel biti ponovno domaćin prestižne dodjele filmskih nagrada. Njegov bockav humor začinit će najvažniju i najglamurozniju noć u zabavljačkoj industriji koja se ovaj put održava u martu.

Američki komičar i voditelj Jimmy Kimmel ponovno će voditi Oscare, dodjelu najvažnijih i najglamuroznijih priznanja u zabavljačkoj industriji.

“Oduvijek sam sanjao da postanem domaćin dodjele Oscara tačno četiri puta”, prokomentirao je vijest u svom stilu voditelj showa „Jimmy Kimmel Live!,”. Aludirajući da je time postao član ekskluzivnog kluba domaćina Oscara, kojima je ta čast ukazana četiri i više puta. Rekord drži legendarni glumac i komičar Bob Hope jer je dodjelu zlatnih kipića vodio 19 puta. Slijedi glumac i komičar Billy Crystal s devet vođenja Oscara, potom voditelj “The Tonight Showa” Johnny Carson koji je pet puta vodio svečanost, glumica Whoopi Goldberg i američka ikona, Jack Lemmon, s četiri voženja, a sada se potonjem dvojcu pridružio 56-godišnji Kimmel.

Jimmy će tako četvrti put stati na pozornicu najprestižnije dodjele nagrada koja će biti 10. marta 2024. u Los Angelesu. Komičar bi kao i dosad svojim specifičnim, bockavim humorom trebao začiniti noć u kojoj će se vrednovati postignuća glumaca, redatelja, scenarista kao i svih kreativaca u sedmoj umjetnosti u protekloj godini.

Jimmy je Oscare prvi put vodio 2017. godine. A mnogi su zapamtili po debaklu: film „La La Land” pogrešno je proglašen dobitnikom u kategoriji najboljeg filma, umjesto stvarnog pobjednika, „Mjesečine”. Vodio je dodjelu zlatnih kipića 2018. i 2023. godine: njegov vrckav stil komuniciranja očito se sviđa članovima Akademije jer su ga ponovno angažirali. Sa sobom će dovesti suprugu, Molly McNearney, ujedno izvršnu producenticu i koautoricu scenarija njegovog showa.

Latest Posts

Raport

spot_img