spot_img

SKYSHOWTIME: Istaknuti sadržaji u septembru

spot_img

Strimuje se od septembra

Premijerne serije

Codename: Annika

Codename: Annika je finsko-švedska kriminalistička serija. Priča se vrti oko Eme, finske istražiteljke umjetničkih falsifikata, koja se na tajnom zadatku infiltrira u aukcijsku kuću u Stokholmu da bi istražila povezanost firme sa kriminalcem ozloglašenim zbog pranja novca poznatim kao Blanko. Kako bi prošla neprimjećeno, Ema uzima identitet Anike, impulsivne i društvene djevojke koja živi za divlje zabave, drogu i alkohol, i sušta je suprotnost hladnoj, smirenoj i pribranoj Emi. Kad usvoji ovaj razuzdani identitet, počinju da joj se otvaraju vrata skrivenog svijeta umjetničkih falsifikata u visokom društvu. Međutim, kada postane Anika, Ema mora da se suoči sa sjećanjima iz prošlosti koja je pokušala da zaboravi.

Poker Face

Serija Poker Face od 10 epizoda, sa novom misterijom svake sedmice, prati Natašu Lion u ulozi Čarli, koja  ima izuzetnu sposobnost da otkrije kada neko laže. Ona kreće na put u svojoj Plimut Barakudi i gdje god da stane nailazi na novu grupu likova i čudne zločine koje jednostavno mora da riješi. Rajan Džonson, više puta nominovan za nagradu Oscar®, kreirao je ovu seriju kao scenarista, režiser i izvršni producent. On je takođe bio scenarista, režiser i producent hit filmova Knives Out. Pored Lion, u ovoj seriji od 10 epizoda takođe igraju Adrijan Broudi, Bendžamin Bret, Džozef Gordon-Levit, Sajmon Helberg i Elen Barkin

Kontinuirane serije

The Winner

The Winner je češko-slovačka porodična komedija koja govori o Viktoru Hudaku (Adi Hajdu), izmišljenom premijeru male evropske zemlje koji završava karijeru u politici i vraća se svakodnevnom životu. Međutim, kada njegov nasljednik radikalno odbaci sve na čemu je on radio cio život, on brzo shvata da kao bivši premijer ima veoma malo moći. U nastojanju da dokaže kako je još uvijek bitan, on pokušava da preuzme kontrolu kod kuće gdje živi sa suprugom i tri ćerke. Ali pošto je toliko dugo bio odvojen od njih, a pritom nema pojma kako stvarni svijet funkcioniše, on uviđa da je njegova porodica odavno navikla da živi bez njega, a da su žene u njoj daleko superiornije od svih političkih protivnika sa kojima se suočavao tokom svoje premijerske karijere. Takođe glume Ivana Čilkova i Milan Ondrik.

Django

Djelimično zasnovan na kultnom filmu Serđa Korbučija, Django je priča o čovjeku koji traži osvetu, a na kraju se bori za nešto veće. Teksas, kasne 1800-te: Đango stiže u opustošeni grad na dnu kratera: Novi Vavilon. Đango je u potrazi za ljudima koji su ubili njegovu porodicu, ali otkriva da je njegova ćerka Sara preživjela i da je tamo. Sara sada ima 20 godina, treba da se uda za Džona Elisa, osnivača Novog Vavilona, i što je najbitnije, ne želi da Đango bude tamo. Đango se ne predaje i učiniće sve da dobije drugu priliku da se zbliži sa svojom ćerkom. Međutim, Đango, Sara i Džon zapleteni su u mrežu mračnih tajni koje moraju izaći na vidjelo.

Filmovi

Knock at the Cabin

U ovom novom trileru vizionarskog režisera M.   Najta  Šamalana,  četvoro  naoružanih  stranaca  drži zatočenu porodicu na odmoru u udaljenoj kolibi i primoravaju je da donese nemoguću odluku kako bi spriječila apokalipsu. U filmu Knock at the Cabin igraju Dejv Bautista (Dune), nominovan za nagradu Emmy® Džonatan Grof (Mindhunter), Ben Oldridž (Fleabag), Niki Amuka-Bird (Old), početnica Kristen Cui, Ebi Kvin (Little Women) i Rupert Grint (Hari Poter franšiza).

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

Šarmantni lopov i grupa neočekivanih avanturista kreću u epsku pljačku kako bi povratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu po zlu kada se sukobe sa pogrešnim ljudima. Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, urnebesna avantura puna akcije na veliki ekran donosi bogat svijet i razigrani duh legendarne igre.

Cocaine Bear

Režiserka Elizabet Benks udružila se sa dobitnicima nagrade Oscar® Filom Lordom i Krisom Milerom (Spider-Man: Into The Spider-Verse) u uzbudljivoj priči inspirisanoj stvarnim događajima – avionskom nesrećom krijumčara droge iz 1985. godine, nestalim kokainom i crnim medvjedom koji ga je pojeo. U šumi Džordžije, krvoločna zvijer od preko 200 kilograma progutala je zapanjujuću količinu kokaina i u mahnitoj razjarenosti traži još droge… i krvi.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,936LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img