spot_img

Nedavno objavljeno

NEPRESTANA ZABAVA ILI POTPUNI MIR I OPUŠTANJE: Portonovi ovog ljeta ima sve što poželite

O tome šta nas sve čeka na jednom od omiljenih ljetovališta na Jadranu i koje to događaje ne smijemo propustiti, razgovarali smo sa Adrijanom Husić, direktoricom marketinga i komunikacija u Portonovi rizortu

Razgovarala Ivana Zimić

Ukoliko se još uvijek premišljate oko destinacije na kojoj ćete provesti odmor i hvata vas panika, jer je ljeto već tu – opustite se, imamo savršeno rješenje za vas. Jedna od najpopularnijih adresa ovog ljeta svakako će biti naselje Portonovi, koje je idealno za hedonistički bijeg od svakodnevnice. Sa Adrijanom Husić, direktoricom marketinga i komunikacija u Portonovi rizortu, razgovarali smo o tome šta nas sve čeka ovog ljeta i koji su to događaji koje ne smijemo propustiti.

Portonovi važi za jedno od omiljenih ljetovališta na Jadranu. U čemu je vaša tajna?

– Prije recept, nego tajna: Portonovi pruža savršenu ravnotežu između mira i razonode, nudeći jedinstveno iskustvo, koje će ostaviti neizbrisiv trag u sjećanju. Tome svjedoči sve veći broj gostiju koji biraju Portonovi i kome se vraćaju. Za one koji traže mir, Portonovi je prepun prelijepih kutaka gdje mogu da pobjegnu od svakodnevnog stresa, okruženi zvucima mora i ptica. Sa druge strane, ako ste ipak u potrazi za zabavom i nezaboravnim iskustvima, raznoliki program u kombinaciji sa sjajnim restoranima su razlog da ucrtate Portonovi kao vašu adresu ovoga ljeta. Zajedno sa našim zakupcima, trudimo se da ispunimo želje i očekivanja gostiju i kupaca stanova koji sve više vremena provode upravo u Portonovom.

Prošlog ljeta, ali i tokom praznične sezone priredili ste manifestacije koje su ostavljale bez daha. Otkrijte nam šta ste nam to pripremili ove sezone i koji su to koncerti koje ne smijemo propustiti?

– Ove godine smo posebno ponosni što nam u goste dolaze dva svjetski poznata tribute benda. U Portonovom ćemo ih ugostiti zajedno sa njihovim simfonijskim orkestrima i vjerujem da će to biti ne samo koncerti već i performansi za pamćenje. Dancing Queen – ABBA Symphonic Tribute Show nastupa 21. jula, dok će 5. avgusta publika uživati uz QUEEN SYMPHONY SENSATION. Želimo da i ove godine okupimo što više ljudi i da uživaju sa nama, pa je ulaz za posjetioce na ova dva koncerta besplatan, baš kao i za koncert sastava Barcelona Gipsy balKan Orchestra 9. avgusta.

Dobro je poznato da je Portonovi adresa na kojoj se nalaze neki od najboljih restorana na čitavom Jadranu. Da li i ljubitelje vrhunskih restorana očekuju neka iznenađenja?

– Od otvaranja 2019. godine, iako samo nekoliko mjeseci prije COVID-a, trudili smo se da u Portonovi dovedemo najbolje reprezente i partnere koji će kroz svoju ponudu spajati najbolje što Crna Gora može da pruži i internacionalni momenat – kako kroz ambijent, tako i kroz samu hranu. Perla Square Portonovi, Maison Du Monde i đelaterija GODO sa nama su od prvog dana, a najbolje gastronomsko iskustvo pružamo zahvaljujući restoranima koji su nam se priključili kasnije: Koffein, Romeo&Juliet, Square Portonovi, Vinarija, Konoba, NOA i RockFish u sklopu Portonovi plažnog bara. Kada na ovo dodamo još četiri lokacije unutar One&Only Portonovi hotela, među kojima se izdvajaju Tapasake Portonovi i Sabia, zaista sa ponosom možemo da kažemo da smo adresa na kojoj se bude sva čula i sa koje ne možete otići neočarani najljepših ukusima i mirisima.

Kad smo već kod vina, čuli smo da spremate i zanimljiv događaj za njegove ljubitelje. Šta nas to očekuje?

– Tako je, za sve zaljubljenike u vino pripremamo sada već tradicionalno Vinsko veče. Ove godine će posjetioci 29. jula uživati u muzici Jelene Tomašević, uz više od 35 izlagača koji će predstaviti svoje etikete. Dan kasnije, publika će uz muziku i stihove uživati u performansu Ivana Bosiljčića i benda, pod nazivom “Naše veče”, dok će ostalih dana svi obožavaoci ovog pića moći da uživaju u širokom izboru koji nude vinske karte restorana u Portonovom.

Latest Posts

Raport

spot_img