spot_img

Nedavno objavljeno

Kako poznate food blogerice ocjenjuju Kunin rižu na mlijeku

Traganju za zdravim i hranjivim užinama, koje su nam spremne i nadohvat ruke, ne mogu odoljeti ni poznate food blogerice iz naše zemlje. U užurbanom životnom ritmu otkrile su prečicu ka izvrsnoj riži na mlijeku i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podijelile utiske o Kunin desertu.

Anita Markić, koju poznajemo po kreativnim gastro receptima na profilu Slagalica okusa, nedavno je pripremala rižu na mlijeku i taj proces je prilično potrajao. Kada je otkrila Kunin, shvatila je sve prednosti ovog proizvoda.

 “To je brz obrok za sve koji vole rižu i njenu energetsku vrijednost, a obrok je koji brzo možete konzumirati gdje god se nalazite. A ponekad mom ritmu ovakav obrok treba kad ništa nisam spremila”, kaže Anita.

Belma Ćoralić, mlada mama koja u svojoj kuhinji priprema neodoljiva jela i koju prati blizu 30.000 ljudi, na pauzu od obaveza kraj rijeke Une ponijela je Kunin rižu na mlijeku. Kaže da je okus podsjetio na djetinjstvo, a posebno su joj se svidjeli dodaci čokolade i karamele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Belma Halilović (@h_belma_)

I druge poznate blogerice iz naše zemlje otkrile su svoju dnevnu dozu inspiracije u ovom desertu. Belma Halilović nam je otkrila da ga rado nosi na piknik u prirodu, ali i kao savršen predah od poslovnih obaveza.

Lejla Novokmet, Instagram zajednici poznata po nadimku Foxicaaa, obradovala se novom proizvodu iz Lactalisa BH kao malo dijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Fox 🦊 (@foxicaaa)

“Iako sutlijaš znam i sama napraviti, sada zahvaljujući Kuninu ne moram brinuti hoće li mi šta zagorjeti ili pokipjeti. Uživala u njemu nakon ručka kući ili kad trčim za obavezama vani, od sada uvijek imam savršen, preukusan i hranjiv desert sa sobom”, kaže Lejla.

Latest Posts

Raport

spot_img