spot_img

Nedavno objavljeno

MODNI REMIX Deichmannova nova kolekcija

Za svaku od nas je Deichmann napravio nešto posebno - bilo da volimo glamur, tražimo dah prošlih vremena ili smo u harmoniji s prirodom - potražite svoj savrđeni komad obuće u najbližoj trgovini - znamo da je tamo!

S dolaskom toplijih dana, postalo nam je jasno kako je vrijeme i da nabavimo novi par cipela, baletanki, tenisica, sandala, šta nam već nedostaje (a nedostaje svega!). I bez puno traženja pronašli smo mjesto gdje sve to možemo obaviti – Deichmann trgovine!

Svoje želje smo ostvarili uz najnovije trendove iz Deichmannove kolekcije za proljeće i ljeto 2024. Ova sezona, sve smo provjerili iz prve ruke, donosi inovativne stilove koji odražavaju dinamičan spoj klasične elegancije i savremenih trendova. Upoznajte, a mi već jesmo i impresionirani smo, tri glavna trenda koja će obilježiti vaš modni izraz ove sezone: Retro, Crystal i Nature Essentials.

Retro elegancija

Ima nas ovdje koji vole da im odjeća odiše duhom prošlih vremena  i stoga je pravi način da to postignemo Deichmannov Retro trend. Obuća ove linije vraća nas u prošlost ali s modernim obratom, nudeći modele koji spajaju vintage šarm s funkcionalnom udobnošću. Šta smo vidjeli u novoj kolekciji? Profinjene salonke, šarmantne balerinke i versatilne loaferice, sve u paleti nježnih pastelnih i neutralnih boja koje se lako kombiniraju s našim omiljenim proljetnim odjevnim predmetima.

 

Kristalni sjaj

Proljeće je i moramo biti blistavi! Zato Deichmannov Crystal trend obuhvata obuću s blistavim akcentima – koji svakom našem koraku dodaju svjetlucavu notu. Od elegantnih večernjih cipela do nezaobilaznih tenisica, svaki par iz ove linije osmišljen je da privlači poglede sjajnim detaljima. Ovaj trend je savršen za one koji žele dodati malo glamura svom modnom izrazu i biti zvijezda svog vlastitog neba.

Prirodni esencijali

 

Znamo da volite prirodu kao i mi – i za nas Deichmann ima odgovor: Nature Essentials linija donosi obuću izrađenu od ekološki prihvatljivih materijala poput pluta i rafije, u zemljanim tonovima koji odražavaju prirodne pejzaže. Ovi modeli su ne samo udobni i praktični, već i stilski prilagodljivi za različite prilike, od dnevnih izleta do večernjih šetnji.

Ove godine, u sklopu proljetne sezone, Deichmann je predstavio svoju najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2024. na jedinstvenom događaju koji odiše stilom i elegancijom. Retro brunch organiziran je u čarobnom ambijentu Caffe & Burger Boutique La Soul u Sarajevu, gdje su gosti imali priliku prvi pogledati atraktivne modele iz novih kolekcija.

Za one koji nisu mogli prisustvovati, događaj je zabilježen kroz objektiv naših fotografa, čije fotografije možete pogledati u nastavku.

 

Naša je preporuka da čim prije posjetite obližnju Deichmann trgovinu ili web stranicu kako biste otkrili i isprobali nove modele. Kolekcija je dizajnirana po mjeri svake od nas – kako bi zadovoljila različite stilove i potrebe, nudeći širok spektar izbora za svakoga.

 

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img