NaslovnicaRaportPromo“BARBER CLASSICKS” U LJUBLJANI OKUPLJA VRHUNSKE BARBER STRUČNJAKE

“BARBER CLASSICKS” U LJUBLJANI OKUPLJA VRHUNSKE BARBER STRUČNJAKE

Narednog vikenda, 15. i 16. aprila u Ljubljani održat će se “Barber Classicks” konferencija, koja je će na jednom mjestu okupiti vrhunske stručnjake iz barber industrije iz regiona i svijeta. Među mnogobrojnim poznatim imenima, prisutnim učesnicima će se predstaviti i poznati bh. barber profesionalac Mirza Delić Delija. Ovaj događaj nije samo posvećen edukaciji, nego i povezivanju barber profesionalaca iz regiona i svijeta, te ima za cilj da se barber zajednica podigne na novi nivo.

Događaj je osmišljen tako da stavlja fokus na sve potrebne vještine, koje su jednom barber majstoru potrebne da bi ponudio savršenu uslugu.  Svi profesionalci koji će učestvovati na ovom događaju imaju kvalifikacije i dostignuća da podignu vještine učesnika na viši stepen, te će pokazati svoje sposobnosti i vještine, kako bi inspirisali sve učesnike, koji će imati prilike da usvoje nova znanja. Svi prisutni koji učestvuju na ovom događaju su tu da inspirišu jedni druge, ostvare nove potencijalne saradnje i nauče nove vještine, ali i dobro se zabave.

Edukativni program je namijenjen frizerima, barber profesionalcima, ali i početnicima, kao i osobama koje jednostavno zanima njega muškaraca. Edukacija je podijeljena na segmente: uređivanje brade, tradicionalno brijanje, duge frizure, fade, klasične frizure.

Učesnicima će se predstaviti uspješna imena iz industrije, sa dugogodišnjim iskustvom.

Poznati bh. barber ekspert Mirza Delić će se predstaviti publici uz zanimljive poslovne savjete, kako bi svoj barber shop biznis podigli na još veći nivo. Mirza će publici predstaviti kvalitetnu poslovnu strategiju, te otkriti kako kreirati brend i na koji način kreirati business standarde za svoj barber shop. Mnogobrojnim učesnicima će predstaviti i svoj poslovni put i izazove koje je imao u poslu, ali i vještine na koje je ponosan.

Josh Lamonaca je britanski frizer koji je veoma poznat u industriji po svojoj neustrašivoj kreativnosti. Kao pokretač trendova u industriji i suvlasnik poznatog salona MENSPIRE, svojim načinom šišanja muške kose inspirisao je brojne ljude širom svijeta. Josh će pokazati obradu duže frizure, sječenje i pravilne tehnike makaza.

Hugo Leblanc je renomirani muški frizer, koji dolazi iz Montreala u Kanadi. Sa sobom nosi 10 godina iskustva i suvlasnik je Salona Maniac. Njegove prednosti su kreativno i tehničko izvođenje frizura. Na ovom događaju će pokazati svoje vještine i kako usavršiti vezu vrha frizure sa bledom.

Lokalni brijač Rok Černe će prisutnima pokazati kako se njeguju brade. Blaž Vodopivec će predstaviti tri frizure koje se fokusiraju na blijeđenje.

Regionalni barber stručnjak Karlo Zagorac će pokazati svoje znanje i iskustvo u klasičnim muškim frizurama. Alberto Done će pokazati kako izvesti klasično brijanje u italijanskom stilu.

Pored kvalitetnog edukativnog programa, organizatori su za sve učesnike pripremili i zabavne sadržaje tokom cijelog dana. Biće mnogo različitih separea u kojima će svi učesnici moći besplatno da se ošišaju, obriju, očiste cipele, izmasiraju ili popiju piće ili uživaju u snack-u.

Više informacija o Barber Classicks događaju, rasporedu predavanja, kao i dostupnim ulaznicama, možeš saznati OVDJE.

Obezbijedi svoje mjesto na vrijeme. Vidimo se u Ljubljani na Barber Classicks!

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno

spot_img