spot_img

Nedavno objavljeno

H&M Holiday kolekcija 2023: Oštra klasika i proslavljanje zajedništva

Za H&M Holiday kolekciju kultni smoking je ključan, a inspirisana je načinom na koji se modni komadi, ukorijenjeni u muškoj odjeći, mogu spektakularno osmisliti za žene. Kolekcija kombinuje dugačke i vitke siluete, drapirane detalje i romantični volumen sa smokingom, odijelima inspirisanim smokingom i haljinama za zabave. Kolekcija je dostupna u H&M prodavnicama u Banjaluci i Tuzli.

U monohromatskoj paleti boja – crne, bijele i srebrne, ključni komadi kolekcije uključuju poznati tuxedo bandeau, krop sako sa šljokicama, košulju od poplina, ravne suknje i svjetlucave haljine. Naglašeni su ramena i struk, fluidne linije dolaze do izražaja, dok velike mašne, volani i svjetlucavi elementi daju posebnu čar svakom komadu. Hlače su dugačke, široke i pune, dok se u asimetričnim haljinama i topovima može naslutiti skulpturalno drapiranje. Od modnih dodataka izdvajaju se party tašnice s visokim sjajem, kitnjaste cipele, mašne za kosu i svjetlucavi nakit.

„Za ovu prazničnu sezonu željeli smo istražiti “dijalog” između ženske i muške odjeće. Iako kolekcija ima jake elemente karakteristične za smokinge i sam kroj, pobrinuli smo se da je uravnotežimo gracioznim i sjajnim detaljima. Look & feel je klasičan, a opet oštar, i idealan je za proslavu s voljenima“, kaže Eliana Masgalos, dizajnerica koncepta u H&M-u.

Kako bi oživjela H&M Holiday kolekciju, kampanja je usredsređena na zajedništvo, a glavni akteri su Mila Jovović, Bobby Gillespie i Paloma Elsesser sa svojim porodicama. Fotografiju potpisuje Mikael Jansson, dok je stilizaciju uradila Suzanne Koller.

Latest Posts

Raport

spot_img