spot_img

Nedavno objavljeno

PROSLAVA OSME GODIŠNJICE HOTELA COURTYARD BY MARRIOTT SARAJEVO: Noć koja će se dugo pamtiti!

U četvrtak, 13. jula 2023. godine, hotel Courtyard by Marriott Sarajevo proslavio je svoju osmu godišnjicu otvorenja. Ovaj svečani događaj privukao je ugledne goste, predstavnike lokalnih i svjetskih kompanija, ambasada, vladinih i nevladinih organizacija, državnih institucija i zvaničnika, kao i privrednike iz turističkog sektora iz cijele Bosne i Hercegovine, koji su uživali u nezaboravnoj noći punoj glamura.

Svečanost je započela u večernjim satima uz crveni tepih i srdačnu dobrodošlicu od strane tima Courtyard by Marriott Sarajevo. Uzbuđenje se moglo osjetiti od samog početka, jer je ovo bio poseban trenutak za ovaj ugledni hotel koji je postao omiljeno odredište gostiju koji traže savršenu kombinaciju izuzetno visokog standarda usluge i udobnosti.

Tim osoblja hotela Courtyard by Marriott Sarajevo

Ekskluzivno uređen prostor predivnog S-One Sky Loungea bio je mjesto centralne proslave. U ime kompanije, goste je pozdravila generalna menadžerica Edina Zagora, uz zahvalu uposlenicima i vlasnicima kompanije na izvanrednom trudu i posvećenosti koje pokazuju svakoga dana kroz sve uspješne godine poslovanja. Naglasila je da sve poslovne uspjehe dijele sa cijenjenim klijentima, sada već prijateljima kompanije, i da bez uzajamne podrške u ostvarenju poslovnih ciljeva ovakvi rezultati ne bi bili mogući.

Gosti su uživali u izvrsnom jelovniku za koji je bio zadužen mladi tim talentovanih kuhara hotela Courtyard by Marriott Sarajevo, plesali u ritmu modernih i evergrin pjesama izvođenih uživo, a zdravica uspješnom poslovanju nije mogla proći bez pjenušca i izvrsnih domaćih vina.

U cjelokupnom dojmu proslave posebno se isticao izuzetno ljubazan i susretljiv tim osoblja hotela Courtyard by Marriott Sarajevo. Njihova profesionalnost i srdačnost doprinijeli su tome da se gosti osjećaju kao kod kuće i uživaju u svakom trenutku proslave.

Courtyard by Marriott Sarajevo je dokazao da pruža nezaboravno iskustvo gostima, te je postao sinonim za inovacije, kvalitet i primjer vrhunske usluge u srcu grada.

Latest Posts

Raport

spot_img