spot_img

Nedavno objavljeno

Tuborg Lovefest: Specijalna cijena ulaznica do 14. jula u ponoć

Akcija 3+1 gotovo rasprodata

Do početka Tuborg Lovefesta ostalo je još samo tri nedjelje, a ulaznice po specijalnoj nižoj cijeni moguće je kupiti do 14. jula u ponoć. Već od 15. jula cijena trodnevnih paketa, kao i dnevnih Regular i VIP karata, bit će veća.

Ovogodišnji slogan Tuborg Lovefesta je “Circle of love”, a one koji dolaze da ljubav na festivalu šire upravo u krugu svojih prijatelja i dalje čeka posebna akcija 3+1 u okviru koje je na tri kupljene ulaznice četvrta potpuno besplatna. Omiljena akcija fanova festivala gotovo je rasprodata, pa organizatori preporučuju svima koji dolaze u velikim grupama da svoje karte obezbijede na vrijeme.

Najjače izdanje Tuborg Lovefesta do sada

Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno biće najjače koje je festival imao za čak 16 godina postojanja. Od 3. do 5. augusta na čak pet muzičkih bina u Vrnjačku Banju stižu legende svjetske elektronske scene i najpopularnija imena na planeti među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Fjaak, Chris Liebing, Dennis Cruz i više od 100 izvođača.

Latest Posts

Raport

spot_img