NaslovnicaRaportPromoNova originalna serija Fatal Attraction: Strimovat će se ovog proljeća, samo na...

Nova originalna serija Fatal Attraction: Strimovat će se ovog proljeća, samo na SkyShowtimeu

Sa Joshuom Jacksonom i Lizzy Caplan u glavnim ulogama, serija od osam epizoda će ovog proljeća biti dostupna za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtimeu

U produkciji Paramount Television Studios i Amblin Television, Fatal Attraction će se ovog proljeća naći na SkyShowtimeu.

Fatal Attraction je duboko ponovno osmišljavanje klasičnog psihoseksualnog trilera i kulturnog kamena temeljca iz 80-ih. Nova serija će istraživati fatalnu privlačnost i bezvremenske teme braka i nevjere kroz prizmu modernih stavova prema snažnim ženama, poremećajima ličnosti i prisilnoj kontroli.

Pored Joshue Jackson kao Dena Galagera i Lizzy Caplan kao Aleks Foresta, u seriji glume Amanda Peet kao Bet Galager, Alyssa Jirrels kao Elen Galager, Toby Huss kao Mike Gerard, Reno Wilson kao detektiv Earl Buker i Brian Goodman kao Artur Tomlinson.

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) je spisateljica, voditeljica emisije i izvršna producentica u seriji, zajedno s izvršnim producentom Kevinom J. Hynesom (Perry Mason), s kojim Cunningham zajedno sa izvršnim producentima Darrylom Frankom i Justinom Falveyem dijeli zasluge za suradnju za Amblin Televiziju. Silver Tree je također izvršni producent i režirao je pet epizoda.

Usluga SkyShowtime dostupna je izravno potrošaču putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem web stranice: www.skyshowtime.com. U Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji, SkyShowtime je dostupan za streamanje za 5,99 € mjesečno.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno

spot_img