Nedavno objavljeno

„JURASSIC WORLD DOMINION“ DOSTUPNO ZA STREAMING NA SKYSHOWTIME OD 10. FEBRUARA

Od 10. februara će „Jurassic World Dominion“ – naredna uzbudljiva avantura ove blockbuster franšize – biti dostupna za streaming na SkyShowtime. Chris Pratt i Bryce Dallas Howard po prvi put udružuju snage s već poznatim zvijezdama ovog filmskog serijala poput Laure Dern, Jeffa Goldbluma i Sama Neilla

Jursko doba dobija svoj veličanstveni završetak u „Jurassic World Dominion“ koji od 10. februara stiže do gledalaca SkyShowtimea u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Chrisu Prattu i Bryce Dallas Howardu se pridružuju dobitnica Oskara® Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u „Jurassic World Dominion“, vratolomnoj, savremenoj i veličanstvenoj avanturi koja se odigrava po čitavoj planeti. Četiri je godine prošlo od uništenja Isla Nublar – dinosauri sada širom svijeta žive skupa s ljudima i prijete da od njih preuzmu mjesto predatora na vrhu hranidbenog lanca. Režiju „Jurassic World Dominion“ potpisuje Colin Trevorrow („Jurassic World“) i okuplja novu glumačku postavu: DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, Scott Haze i Campbell Scott, rame uz rame sa zvijezdama prethodnih nastavaka BD Wongom, Justiceom Smithom, Daniellom Pinedom i Omarom Syom.

„Jurassic World Dominion“, kreacija Universal Pictures i Amblin Entertainment, ovu franšizu vrijednu više od 5 milijardi dolara smiono lansira na neistraženu teritoriju, prikazujući nikad viđene dinosaure, vratolomnu akciju i zadivljujuće nove vizuelne efekte. I ovaj film su producirali nagrađivani producenti čitavog serijala Frank Marshall i Patrick Crowley, obojica članovi uvaženog Udruženja filmskih producenata Amerike, a sve pod dirigentskom palicom kreatora ove franšize, legendarnog dobitnika Oskara® Stevena Spielberga, te Alexandre Derbyshire i Colina Trevorrowa.

SkyShowtime je postao dom najnovijih blockbuster filmova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures, koji će na servisu biti dostupni odmah nakon premijernog prikazivanja u kino dvoranama i izdanja za kućnu zabavu. Novi filmovi koji stižu na SkyShowtime uključuju: „Top Gun: Maverick“, „Minions: The Rise of Gru“, „The Bad Guys“ i „The Black Phone“. Ostali blockbusteri koji će biti dostupni na servisu uključuju: „Redeeming Love“, „Downton Abbey: A New Era“ i „Belfast“.

SkyShowtime udružuje najbolju zabavu i razonodu od najvećih svjetskih filmskih studija i pripovjedača. Prikazujući na hiljade sati zabave i razonode vrhunske kvalitete za cijelu porodicu, SkyShowtime će postati dom široke ponude najiščekivanijih serija i filmova na svijetu.

SkyShowtime je dostupan bez posrednika putem SkyShowtime aplikacije na Apple iOS-u, tvOS-u, Android uređajima, Android TV-u, Google TV-u i LG TV-u, te na internet stranici: www.skyshowtime.com

U Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji SkyShowtime će biti dostupan za streaming za 5,99 eura mjesečno. Ukoliko se korisnici registruju do 25. januara, plaćaju polovinu pretplate,  doživotno – 2,99 eura mjesečno. U Bugarskoj će servis biti dostupan za 3,99 eura mjesečno.

Latest Posts

Raport

spot_img