NaslovnicaMODAStreloviti uspjeh domaćeg modnog brenda Dresscode!

Streloviti uspjeh domaćeg modnog brenda Dresscode!

Nova trgovina i nova kolekcija za sezonu jesen - zima 2022/2023

Jedinstveni domaći modni brend Dresscode svojim pojavljivanjem na tržištu osvojio je potrošače i tržište, a stvaranje prepoznatljivog identiteta stvorilo je mogućnosti za dodatna širenja i stalni rast. Uz konstantno razvijanje i prilagođavanje kupcima, Dresscode se profilirao u brend za samosvjesne i entuzijastične muškarce i žene koji je pristupačan različitim profilima, kategorijama i dobnim skupinama. Zahvaljujući tome Dresscode je pozicioniran kao vodeći na domaćem tržištu odnosno u Bosni i Hercegovini.

U predstojeću sezonu za jesen/zimu brend ulazi s novostima – osim nove kolekcije, koju karakterišu spektakularni modni komadi, bit će otvoreno i novo prodajno mjesto, kako bi se osigurala dostupnost svim ljubiteljima Dresscoda. U subotu, 22. oktobra od 19h kolekcije će se moći pronaći u Sarajevu, u prizemlju Bingo City Centra, u ulici Džemala Bijedića 160!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dresscode. (@dresscodebh)

Nova Dresscode kolekcija “Bold and Beautiful” nudi široku lepezu različitih proizvoda za muškarce i žene, kao što su neizostavna odijela za muškarce i žene, kaputi i jakne u sofisticiranim neutralnim i raskošnim tonovima jeseni, ali i intenzivnim, entuzijastičnim bojama koje jednostavno inspirišu da se sklope upečatljive stilizirane kombinacije odnosno da se kreira sopstveni dresscode, dajući osjećaj slobode i odvažnosti.

Prvih 10 kupaca koji posjete novu Dresscode trgovinu u subotu od 19h u Bingo City Centru ostvarit će popust od 30% na novu kolekciju, a svi ostali će do kraja dana imati pravo na popust od 20%.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno