Nedavno objavljeno

Na naše tržište stigla su dva nova okusa dobro poznatog grčkog tipa jogurta Dukatos kava i kokos

Na tržište Bosne i Hercegovine stigla su dva nova okusa omiljenog grčkog tipa jogurta Dukatos Selection kava i kokos – idealno ljetno osvježenje! Novi proizvodi dolaze u pakovanju od 150 grama što ih čini idealnim saputnicima za sve koji nemaju puno vremena za pripremanje obroka kada su van kuće.

Dukatos Selection s okusom kave idealan je za sve one koji ne mogu zamisliti dan bez svog omiljenog napitka, dok će u svom grčkom tipu jogurta s okusom kokosa uživati svi koje raduju nadolazeći ljetni dani i visoke temperature.

Novi okusi Dukatos Selection jogurta rezultat su pažljivog praćenja želja naših kupaca. Radi se o okusima kave i kokosa koji će zadovoljiti i najprofinjenija nepca, a savršeno se uklapaju u ljetni period kada svi tražimo brza, jednostavna rješenja koja će nas ujedno i zasititi i osvježiti. Nove Dukatos Selection okuse možete naći u trgovinama diljem Bosne i Hercegovine“, poručio je Dino Bajrić, direktor marketinga Lactalis BH.

Kada se kremasta tekstura Dukatos grčkog tipa jogurta spoji s raskošnim okusima kave i kokosa, rezultat je prava poslastica koja će obradovati sve ljubitelje ovakve vrste deserta. Dukatos Selection može se koristiti kao međuobrok, ali i kao ukusan desert koji je već pripremljen za vas.

Lactalis BH ponovno pokazuje razumijevanje dinamičnog tržišta koje zahtjeva poboljšanja iz dana u dan, ali i vjernih potrošača koji uživaju u širokoj paleti proizvoda koje ova kompanija proizvodi i plasira na tržište.

Više informacija o proizvodu i Lactalis BH pronađite na stranici www.lactalisbh.ba.

Latest Posts

Raport

spot_img