Nedavno objavljeno

PRIZNANJE

Koliko često osjetiš da ti u današnjem brzom načinu života, ponekad nedostaje malo nježnosti? Zar ti se ne čini da smo češće okruženi teškim i ružnim pričama i temama, koje nas opterećuju?

Zastani na trenutak. I zamisli da je nježnost malo više prisutna.

Već je bolje, zar ne?

A najbolje od svega je što ne moraš zamišljati – jer se Milka potrudila da nježnost dobije svoju riječ. Specijalna pakovanja Milka čokolade sa alpskim mlijekom su tu da nas podsjete koliko je nježnost važna i da nam pomognu da uljepšamo svakodnevicu sebi i svojim najdražima. Četiri različita pakovanja govore o 4 važne nježne teme, a jedna od njih je priznanje.

Veliki uspjesi zaslužuju veliku proslavu. Ali kako uopšte izmjeriti veličinu uspjeha? Lako – veličina uspjeha je srazmjerna količini sreće koju izaziva. Zato je lijepo podržati nekoga i reći koliko važne i velike stvari čini. Jer, ako se velika i važna djela ne prepoznaju i ne njeguju, mogla bi nestati. A ako bi takva djela nestala, sva nježnost bi se izgubila. Zato – čokoladu u ruke i odajte priznanje onome ko zaslužuje. Glasno kažite da njegova ili njena djela vrijede i inspirišu.

Nije teško reći bravo.

A lijepo je.

 

Latest Posts

Raport

spot_img