PRIZNANJE

Koliko često osjetiš da ti u današnjem brzom načinu života, ponekad nedostaje malo nježnosti? Zar ti se ne čini da smo češće okruženi teškim i ružnim pričama i temama, koje nas opterećuju?

Nedavno objavljeno

Zastani na trenutak. I zamisli da je nježnost malo više prisutna.

Već je bolje, zar ne?

A najbolje od svega je što ne moraš zamišljati – jer se Milka potrudila da nježnost dobije svoju riječ. Specijalna pakovanja Milka čokolade sa alpskim mlijekom su tu da nas podsjete koliko je nježnost važna i da nam pomognu da uljepšamo svakodnevicu sebi i svojim najdražima. Četiri različita pakovanja govore o 4 važne nježne teme, a jedna od njih je priznanje.

Veliki uspjesi zaslužuju veliku proslavu. Ali kako uopšte izmjeriti veličinu uspjeha? Lako – veličina uspjeha je srazmjerna količini sreće koju izaziva. Zato je lijepo podržati nekoga i reći koliko važne i velike stvari čini. Jer, ako se velika i važna djela ne prepoznaju i ne njeguju, mogla bi nestati. A ako bi takva djela nestala, sva nježnost bi se izgubila. Zato – čokoladu u ruke i odajte priznanje onome ko zaslužuje. Glasno kažite da njegova ili njena djela vrijede i inspirišu.

Nije teško reći bravo.

A lijepo je.

 

Pročitaj još
Related

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....

Planinari spriječili stvaranje deponije na Bjelašnici

Na obje lokacije, kako su istakli iz Udruženja, bilo...

Sportsko plesni klub Astorija proslavio 25. rođendan 

Dvije i po decenije uspješnog rada, plesa, takmičenja i...