Nedavno objavljeno

F&A ULTRA BEAUTY CENTAR: Praznična atmosfera i puno noviteta

Novogodišnji dekor i atmosfera dobrodošlice, uz potpuno sigurno epidemiološko okruženje, mogli bi biti dobri razlozi da se ovih pretprazničnih dana uputite u F&A Ultra Beauty Centar i pobrinete za zdravlje i izgled svoje kože

Zimski dani koji su pred nama idealno su vrijeme da se posvetite svom licu i tijelu. U F&A Ultra Beauty Centru, na adresi Kaptol 5 u Sarajevu, svjesni su nesigurnog i stresnog vremena u kojem živimo te su se potrudili da omoguće ugodno okruženje u kojem ćete provesti sigurnu, toplu i ušuškanu zimu.
U ovim teškim i neizvjesnim danima važno je da nam mjesta na kojima provodimo vrijeme budu prijatna i topla. Atmosferu po kojoj su prepoznatljivi, kao i svakom detalju kojem menadžment već 15 godina poklanja pažnju, ove godine dodatno su, malo ranije nego prethodnih, utoplili novogodišnjim dekorom želeći omogućiti svima koji ih posjete da vrijeme koje posvete sebi bude potpuno opušteno i da se osjećaju kao da su daleko od svakodnevnice.
Za novogodišnji dekor zaslužan je kreativni tim Em Gallerie. Velika jelka sa lampicama, kuglama i drugim prazničnim ukrasima ovom je omiljenom beauty centru dala magični dodir.

Moderna LPG endermologija

Za svoje klijente i one koji će to tek postati pripremili su i razne novosti. Mnogi od ovih noviteta prate svjetske trendove u kozmetičkoj industriji i uključuju renomirane brendove preparativne kozmetike i aparata od kojih izdvajamo novi poboljšani LPG aparat za lice i tijelo.


LPG Alliance endermologija je neinvazivna metoda prilagođena svakoj životnoj dobi u kojoj se javljaju promjene kože poput celulita ili znakova starenja. Činjenica je da se vremenom mijenja cirkulacija i javlja se “narandžina koža”, uz smanjenu čvrstoću kože. Endermologija djeluje na jačanje mikrocirkulacije, vraća tonus vezivnom tkivu poboljšavajući tako cjelokupni izgled kože. Endermologija uređajem LPG Alliance djeluje na celulit, kvalitetu i izgled kože.
Zbog djelovanja na masne nakupine i stimulaciju kolagena, izvrsni rezultati postižu se i kod tretiranja “viška kože” nakon poroda i dijeta, ožiljaka, održavanja siluete te kod oticanja nogu. Pokreti valjaka biraju se prema morfo tipu tretirane osobe, godinama i tipu kože. Tretmani su intenzivni i potpuno bezbolni, njihovi rezultati naučno su dokazani, a uz terapeutske vrijednosti pružaju i iznimni osjećaj relaksacije te pomažu u borbi protiv stresa. Svaki od tretmana izvodi se i u potpuno sigurnom epidemiološkom okruženju.
Moderna LPG endermologija ne poznaje dobne granice. Poželjna je već kod prvih znakova celulita ili pojave najmanjih bora.

 

Latest Posts

Raport

spot_img