spot_img

Nedavno objavljeno

Tamara Todevska predstavila novi singl, “Tornadom” osvojila region

U pitanju je njena nova pjesma “Tornado”, za koju tekst potpisuje srpska pjevačica i tekstopisac Ana Radonjić / Zoe Kida, dok su za muziku i aranžman bili zaduženi Tamara i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Lazar Cvetkoski.

Muzički spot za ovu numeru uradila je producentska kuća “Division”, a tokom juna on je sniman na više lokacija širom Skoplja.

„Tornado” je Tamarin drugi singl ove godine, koji ima više boja, brži ritam i pozitivnu energiju, a sjajno se uklapa u vruće ljetne dane.

– „Tornado” je naša nova muzička priča i veoma sam sretna što smo napravili pjesmu i spot koji su ispunjeni brzim ritmom i lijepom energijom. To nam je najpotrebnije u periodu u kome živimo!  Zadovoljna sam kompletnim proizvodom, pjesmom i spotom i iskreno vjerujem da će se dopasti mojoj publici, kako u Makedoniji, tako i širom zemalja u regionu – ističe Tamara.

Video savršeno prikazuje atmosferu pjesme “Tornado”, a Tamara je još jednom pokazala koliko je scena voli. Njen vizuelni izraz je drugačiji, a u svakom je opet svoja i jedinstvena. U njemu učestvuje nekoliko igrača, dok je glavni koreograf Dejan Bitrovski.  Cijela plesna ekipa, u pratnji Tamare, podijelila je nevjerovatnu energiju i emociju.

Pjesmu i spot objavljuje ADA Varners Records, a „Tornado” je dostupan na svim digitalnim muzičkim platformama.

Todevska je u proteklom periodu imala više koncerata širom Makedonije, a svojim medijskim nastupima bila je aktivna u zemljama regiona, kao i na nekoliko predevrovizijskih manifestacija.

Latest Posts

Raport

spot_img