Nedavno objavljeno

Serijal „Pljačke izbliza“ stiže na Discovery

Šta je potrebno da bi se izvršile najpoznatije pljačke na svijetu? Potpuno nova visokooktanska serija istražuje neke od odgovora kako se ekipa stručnih insajdera sa obje strane zakona, udubljuje u srž šest najlegendarnijih pljački na svijetu koje su završile na naslovnim stranama.

Serijal „Pljačke izbliza“ stiže na Discovery nedjeljom od 21 sat.

Ova serija od šest dijelova će detaljno predstaviti planiranje i domišljatost uz pomoć kojih su se kriminalne grupe izvukle sa milionima u gotovini, dijamantima ili zlatu.

Povratak „stručnih insajdera“ – uključujući bivše pljačkaše banaka, advokate odbrane, bivšeg detektiva iz Letećeg odreda i kriminologa – razbija svaku „operaciju“ od početka do izvršenja. Od detaljnog nivoa planiranja, „izuzetnih ličnosti“ uključenih u pljačke najbezbjednijih svjetskih banaka, trezora i depoa gotovine, svaki stručnjak će dati svoj uvid u jedinstvenu „umjetnost majstora“. Eksperti će osvijetliti specijalističke vještine članova bande i istražiti scenarije  po kojima  svaka pljačka izgleda kao vojna vježba. Međunarodne pljačke prikazane u seriji uključuju i onu koja se odnosi na Svjetski centar za dijamante u Antverpenu iz 2003, gdje su lopovi pobjegli sa preko 100 miliona dolara u dijamantima. Također i pljačku helikoptera u Stokholmu 2009, gdje je banda odletjela sa 5 miliona dolara, kao i oklopnog skladišta gotovine Danbar, koji ostaje najveća američka pljačka gotovine. Serija se bavi i  pljačkom u Haton Gardenu u Velikoj Britaniji, koji su izvršili veterani, a u kojoj ukradeni milioni još uvek nisu pronađeni…

Latest Posts

Raport

spot_img