Nedavno objavljeno

Volim te, rekla je sebi

Roman Volim te, rekla je sebi njegova autorica Lejla Motoruga počela je pisati tokom pandemije kad je kao i svi mi bila prinuđena ostati kući.

Motivacijski tekstovi sačuvani u računaru dali su joj ideju za priču, počela je u glavi stvarati likove, radnju, događaje. Kad je nakon brojnih odbijenica kanila odustati od štampanja svog djela ugledala je na Facebooku natječaj “Moja prva knjiga” Bosanske medijska grupa iz Tuzle. “Prijavila sam se i osvojila prvo mjesto! Napokon sam postala nekome vidljiva! Kao nagradu dobijam štampanje i 100 primjeraka romana”. Roman Volim te, rekla je sebi natjerat će vas da dublje razmislite o svom životu, potaći će vas da se borite za svoje snove.
Kako je u romanu pisala o ženi koja je preboljela leukemiju, novac od prodaje primjeraka donirala je udruženju “Srce za djecu oboljelu od raka.” “Zahvaljujući ljudima koji su kupili roman, skupila sam za Udruženje 1411 KM.” Roman se može kupiti u knjižari Pargan u Tuzli ili naručiti putem maila knjizara.pargan@gmail.com. Lejla je završila studij žurnalistike u Sarajevu, ovo joj je roman prvijenac, a svoje tekstove objavljuje na Facebook stranici “Pisane riječi”. Trenutno privodi kraju svoj drugi roman Zapisano u dnevniku.

Latest Posts

Raport

spot_img