Nedavno objavljeno

Bajaga prvi gost voditeljke Dejane Rosuljaš

Mislili ste da sve znate o njima, a zapravo ćete tek sada otkriti ekskluzivnu istinu!/Kroz iskrene izjave i šokantne ispovijesti, upoznat ćemo zvijezde iz drugog ugla/Ako vjerujete da postoje neke lažne vijesti o poznatima koje treba rasvijetliti, pogledajte ovaj nesvakidašnji talk-show/Od 3. februara, četvrtkom u 21.15h

Una televizija pripremila je još jedan zanimljiv format koji će gledaoci pratiti u dahu. U emisiji “21 odgovor” šarmantna voditeljka Dejana Rosuljaš ugostit će niz poznatih ličnosti koje nas intrigiraju ali čija je prošlost i sve ono što su prošli na putu do uspjeha, ostalo nepoznato ili čak pogrešno protumačeno.

Iz jednog poptuno drugačijeg ugla upoznat ćemo zvijezde koje su spremne da se hrabro suoče sa nesvakidašnjim pitanjima koja će im se postaviti i da govore ne samo o uspjesima već i o svim svojim životnim iskušenjima pa i promašajima. Njihova iskrenost i otvaranje sigurno će probuditi u gledaocima saosjećanje jer će nam pokazati koliko su istovremeno i snažni i ranjivi. Saznat ćemo i da su baš svi u životu morali da se suoče s povremenim neuspjesima i izazovima i koliko ih je to ojačalo na putu ka vrhu.

“21 odgovor” je potpuno novi format emisije koji do sada nije viđen na ovim prostorima jer spaja dramatičnost trenutka u kojem je gost uvijek u borbi sa ograničenim vremenom za odgovore. Svojom ozbiljnošću emisija otkriva istinske želje, tajne, nadanja i greške koje poznate ličnosti žele da isprave ili da se zbog njih izvine. Gledaoci će sigurno biti dirnuti do suza, a često će se i nasmijati zajedno sa voditeljkom i njenim gostom. Ono što je sigurno, dok budu gledali ovu sjajnu emisiju, imat će osjećaj da slušaju i najiskreniju isposvijest jedne osobe, a ne lažni imidž koji se često plasira na sceni.

Posebna zanimljivost emisije je da gosti nemaju prostora za isprazne rečenice kojima izbjegavaju odgovore na pitanja sa kojima do sada nisu željeli da se na pravi način suoče. Gosti neće moći da pričaju o nečemu drugom ili da koriste različite trikove kako bi izbjegli konkretne odgovore, jednostavno neće imati vremena za to. Oni imaju samo dvije minute za odgovor i moraju vrlo mudro da ih iskoriste. Ne mogu da se izvlače šarmom i različitim trikovima jer im pravila formata to ne dopuštaju.

Voditeljka će im postavljati dva tipa pitanja, zelena i žuta. Zelena pitanja su za goste jednostavnija i povezana s njihovim područjem djelovanja. Potom slijede teža pitanja, ponekad kontroverzna i lična – žuta pitanja. Ipak, voditeljka nikad neće postavljati neukusna pitanja i niti u jednom trenutku neće poniziti gosta.

Domaćin emisije “21 odgovor” je poznata regionalna voditeljka Dejana Rosuljaš koja je publiku osvojila ne samo ljepotom i šarmom, već svojom visprenošću i izuzetnim umijećem u vođenju talk-show emisija. “Jako sam uzbuđena i jedva čekam da počnemo sa emitovanjem. Drago mi je da je upravo emisija “21 Odgovor” ta sa kojom počinjem svoj angažman na UNA TV, jer je u pitanju talk-show u kojem sam “svoj na svome”, a istovremeno i format intervjua koji još nije viđen na našim prostorima pa predstavlja i svojevrstan izazov. Sigurna sam da ćemo se svi sjajno zabavljati, na prvom mjestu naša publika, a zatim i gosti i ja”, iskrena je Dejana.

Uz Dejanu, emisiju će voditi Nevena Rendeli i Sandra Pajović.

Latest Posts

Raport

spot_img