Nedavno objavljeno

Adrijana Husić, rukovoditeljka odjeljenja za marketing i komunikacije u Portonovi rizortu: Zalasci sunca u Portonovom ostavljaju bez daha, nebitno koliko puta ste ih doživjeli

Mnogobrojni događaji i uzbudljivi programi obilježili su proteklu ljetnju sezonu u Portonovom i za veoma kratko vrijeme, ovaj luksuzni rizort postao je omiljena destinacija turista iz cijelog svijeta. Sa Adrijanom Husić, rukovoditeljkom odjeljenja za marketing i komunikacije u Portonovi rizortu, razgovarali smo o novim i autentičnim uslugama koje ovaj rizort nudi gostima, protekloj ljetnjoj sezoni i planovima za narednu godinu. 

– Ono što goste najviše privlači kada je u pitanju Portonovi svakako je kombinacija luksuznih rezidencija na samoj obali mora, građenih u mediteranskom stilu, kao i bogate i pomalo divlje prirode koja ih okružuje. Posebna draž boravka u Portonovom jeste izuzetno šarenolika i bogata gastronomska ponuda, jedinstvena na crnogorskom primorju, koja nudi užitak za svačije nepce. Opuštena, ali i uzbudljiva atmosfera, vrhunski kvalitet ponude i usluge, bogat umjetničko-zabavni program i ovog ljeta su privukli veliki broj turista iz cijelog svijeta i smatram da je upravo to najveći uspijeh sezone za nama. Posebno je značajno što se kroz moderan rizort kao što je Portonovi promoviše i Crna Gora kao atraktivna turistička destinacija.

Adrijana Husić / Foto: Saša Vujanović

 Kompleks Portonovi čine izuzetne nekretnine koje su dizajnirale svjetski poznate arhitekte brinući o tome da svaka bude posebna i specifična, ali da se uklopi u autentičan duh i ambijent jadranske obale. Koja kategorija rezidencija do sada bilježi najveću posjećenost i važi za najpoželjnije mjesto za odmor?

Ovo je teško pitanje jer su naše rezidencije zaista specifične. Portonovi je građen tako da nijedna nije ista, a da različiti dijelovi pričaju drugačije priče. Zahvaljujući ovome, postigli smo efekat prirodnog stapanja sa okolinom, ali i da gosti imaju osjećaj da se nalaze u naselju koje je tu oduvijek i koje je građeno dugi niz godina, a ne svega nekoliko i nedavno. Rezidencije u naselju su favorit gostiju i vlasnika koji preferiraju mirniji i ušuškaniji životni stil, dok su oni koji se odluče da budu u marina delu u epicentru dešavanja. Ove godine, Portonovi naselje je bilo posebno popularno, a vidjećemo da li će tako biti i naredne godine ili će marina rezidencije preuzeti primat.

Portonovi ne živi samo tokom ljetnjih mjeseci, već u njemu stalno pulsiraju različite kulture, stilovi, tradicije, danonoćni zabavni i kulturni programi koji privlače turiste sa različitim interesovanjima, kao i sve više poznatih ličnosti iz svijeta filma, muzike, mode… Čini se da je Portonovi zaista idealno mjesto za sve. Šta spremate za prijedstojeće mjesece i praznike tokom kojih većina ljudi bira da otputuje?

Ispratili smo ljeto izuzetno zadovoljni i ponosni zbog velikog broja turista iz svih zemalja svijeta koji su nas posjetili i uživali u izložbama, koncertima, revijama na otvorenom, vinskim večerima…Trudimo se da tokom cijele godine gostima pružimo kvalitetan program i vrhunsko iskustvo zabave i opuštanja. Neka od dešavanja ovog ljeta bila su i jedinstvena prilika u Crnoj Gori, poput OneLife Rally-ja, prestižnog internacionalnog automobilskog događaja, kojem je Portonovi bio posljednja stanica i tom prilikom dočekao preko 30 superautomobila iz cijelog svijeta. Aktivno spremamo ponudu za prijedstojeće praznike koji će sigurno odisati posebnom čarolijom, fantastičnom fuzijom ukusa iz najegzotičnijih krajeva svijeta i naravno, muzičkim programom koji će, uz poznata imena muzičke scene, osigurati nezaboravno iskustvo i doživljaje za pamćenje.

Pored turističko-ugostiteljske ponude, Portonovi je poznat i po izdavanju i prodaji nekretnina koje odišu jedinstvenim mediteranskim i modernim dizajnom. Koje mjesto biste preporučili gostima za kratkotrajnu posjetu tokom praznika, a koji biser Portonovog biste izabrali za život?

Pored iznajmljivanja smještaja u vidu stanova, Portonovi pruža i mogućnost kupovine luksuznih nekretnina među kojima su Sky Vile, apartmani u marini, kao i Village rezidencije. Svaku od ovih izuzetnih nekretnina odlikuje prefinjen mediteranski stil, topao i savremen dizajn sa otvorenim prostorima za druženje i zabavu. One se besprijekorno uklapaju u svoje okruženje i spadaju u najpoželjnije domove na cijelom Jadranu. Za one koji žele da uživaju daleko od gradske vreve, u spoju vrhunskog dizajna, elegancije i udobnosti sa pogledom na Bokokotorski zaliv, toplo bih preporučila naše Sky Ville, krunske dragulje Portonovog. Za goste koji žele blizinu kulinarskog i društvenog centra Portonovog, marina apartmani imaju savršen položaj i izbor vrhunskih restorana, kafića, barova i prodavnica.

Koje je Vama lično omiljeno mjesto u Portonovom? Kako najviše volite da provodite vrijeme tamo, kada ne radite?

Šetnja Hillside ulicom prema Marina trgu i pogled na planinu Lovćen … to je uvijek zen trenutak.

Volim da provodim vrijeme u dijelu marina promenade upravo zbog prelijepog pogleda na okolne planine i smiraja koji voda pruža.

Takođe, jedno od omiljenih mjesta u rizortu mi je Tapasake club koji pored sjajne kuhinje ima divan pogled na sam ulaz u Bokokotorski zaliv. Zalasci sunca ovdje ostavljaju bez daha, nebitno koliko puta ste ih doživjeli.

Latest Posts

Raport

spot_img