NaslovnicaAstrologijaHoroskopski znakovi koji ne vole promjene

Horoskopski znakovi koji ne vole promjene

Nepredviđene situacije sastavan su dio naših života. Većina nas svakodnevno s više ili manje uspjeha balansira između potreba doma, porodice, posla, škole i društvenog života, pri čemu su neplanirane poteškoće nezaobilazne. U astrologiji se smatra da se ovi znakovi najgore snalaze u stresnim situacijama:

Djevica

Djevice su robovi navike pa će ih bilo kakav događaj ili problem koji im poremeti rutinu izbaciti iz takta. Trebat će im dosta vremena da prestanu paničariti i dođu sebi. Ne vole promjene, iznenađenja i stres, a zbog potrebe za savršenstvom često zanemare široku sliku i izgube se na detaljima. Zbog toga i zakažu u nepredviđenim situacijama.

Rak

Ni Rakovi nisu osobito snalažljivi kada se nađu pred nepredviđenim problemom. Tada počinju paničariti i previše su opterećeni strahovima da bi se usudili nešto napraviti. Ne vjeruju u sebe pa im je u kriznim situacijama više od svega potrebna podrška. Tek nakon što se uvjere da im netko čuva leđa, skupit će hrabrost i uhvatiti se u koštac s poteškoćama.

Jarac

Jarci su inteligentni, promišljeni i staloženi, no zaziru od promjena. Žele da se sve uvijek odvija po planu pa ih nepredviđene okolnosti lako izbace iz takta. Tada su skloni smišljanju najcrnjih scenarija, što u tom trenutku nije konstruktivno. Potrebno im je neko vrijeme da se saberu i na miru smisle alternativno rješenje.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno