spot_img

Nedavno objavljeno

HOROSKOP Kakve su osobe rođene u znaku Ovna?

Ovan je jedan od mentalno najjačih horoskopskih znakova. Ovnovi će preživjeti i izdržati skoro sve. Obično su i fizički jaki, ali njihova mentalna snaga je ta koja im pomaže da riješe probleme koje ih zadese.

Ovnovi su poznati po svojoj neovisnosti i samostalnosti. Ne boje se kritika i uvijek idu za svojim strastima, bez obzira na mišljenja drugih.

Vatreni znakovi, Ovan, Strijelac i Lav, na određeni način su najvitalniji znakovi u horoskopu jer imaju najviše energije koju im daje vatra, iako puno toga zavisi od toga kako i koliko koriste svoj vatreni entuzijazam.  Vatreni znakovi imaju tendenciju da budu najintuitivniji, što ih čini sklonijima rizikovanju i popunjavanju vodećih mjesta. Ovan se odnosi na glavu, crvena krvna zrnca, adrenalin, ego. Kada osoba koja u svom horoskopu ima naglašen znak Ovna potiskuje bijes u životnom razvoju, gotovo je sigurno da će patiti od migrena.

Evo i nekoliko kurioziteta o znaku Ovna: osobe u ovom znaku su nagli, drčni i energični sportiste zodijaka. Pripadnici ovog kardinalnog vatrenog znaka naći će mnogo toga što će voljeti u nastavku “Top Guna”, na koji smo čekali dugo godina.

Ovnovi su direktni i jasno daju do znanja što žele. Uporni su u ljubavi kao i u ostalim aspektima života. Nemaju problem prići osobi koja im se svidi.

I još nešto: zahvaljujući kreativnom umu, Ovnovi i Vodolije direktno su privučeni jedno drugom na radnom mjestu. Oni jednostavno znaju izvući maksimum iz svake bezizlazne situacije. Iznevjeriti drugoga? To je nemoguće kod ovog moćnog dvojca!

Latest Posts

Raport

spot_img