Nedavno objavljeno

Više sadržaja za osobe treće životne dobi

Načelnik općine Centar Sarajevo Srđan Mandić upriličio je susret s korisnicima Centra za zdravo starenje „Generacija“  te ih upoznao sa javnim pozivom za realizaciju projekta Mreže centara za zdravo starenje Općine Centar Sarajevo, koji je otvoren do 11. aprila

Općinski načelnik je pojasnio da Mreža centara za zdravo starenje nastavlja sa radom sa još više sadržaja.

-Ove godine ćemo izdvojiti više sredstava za projektne aktivnosti planirane u Centrima za zdravo starenje. Želimo povećati zadovoljstvo korisnika i poboljšati usluge koje nude naši centri. Zadovoljstvo naših sugrađana u trećoj životnoj dobi je nama kao instituciji od iznimne važnosti, zato i želimo da na transparentan način realizujemo proceduru javnog poziva, kao i odabira ogranizacije koja će ponuditi samo najbolje projektne aktivnosti, objasnio je načelnik Mandić.

Mreža centra za zdravo starenje Općine Centar realizuje se na lokacijama mjesnih zajednica: Marijin Dvor, Pionirska Dolina,  Koševo II i Soukbunar.

Korisnici centra za zdravo starenje zahvalili su se načelniku Mandiću i Općini Centar, te naglasili da je ovaj projekat posebno važan i koristan za sve osobe treće životne dobi.

Latest Posts

Raport

spot_img