spot_img

Nedavno objavljeno

POTRAGA ZA SRODNOM DUŠOM U SERIJI “PROVODADŽISANJE U INOSTRANSTVU” NA TLC KANALU

Nesvakidašnji novi serijal pod nazivom “Provodadžisanje u inostranstvu”, u kojem troje provodadžija iz različitih zemalja pronalaze srodne duše za sedam Amerikanaca bez sreće u ljubavi sa svojim sunarodnicima, emituje se svake srede u 22:00 sata na TLCkanalu.

Iako su ovi samci odlučni da nađu partnere, pred provodadžijama je veliki izazov – moraju da otkriju razloge zbog kojih njihovi klijenti do sada nisu bili uspešni na ovom polju. Kroz praćenje romantičnih sastanaka, prevođenje i pružanje ljubavnih saveta, ovi vešti poznavaoci veza iz celog sveta će učiniti sve kako bi pronašli skladne parove.

Predsednik Discovery Networks & TLCHauard Li, izjavio je da se TLC tim ponosi svojim serijalima u kojima su prikazane autentične ljubavne priče običnih ljudi u potrazi za ljubavlju.

– Serijal „Provodadžisanje u inostranstvu“ će dublje istražiti iskrene i autentične veze koje naša publika s nestrpljenjem očekuje, a sve to pomoću međunarodnih posrednika koji će svojim klijentima u potrazi za ljubavlju pružiti dragocenu podršku. Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo ovu inovativnu seriju da dodamo našem repertoaru programa posvećenih ljubavnim odnosima, donoseći našim gledaocima još više uzbudljivih priča o stvarnim ljudima u njihovim traganjima za srećom, rekao je Li.

Upoznajte provodadžije i njihove klijente

Katarína Němcová je provodadžijka iz glavnog grada Češke, Praga, koja daje sve od sebe – krv, znoj i suze, kada je reč o provodadžisanju i savetovanju. Zato ne čudi što ima čak 80 odsto uspeha u onome što radi. A ko su njeni klijenti?

  • Harold je talentovani umetnik iz Novog Meksika koji je do svoje 41. godine živeo sa roditeljima. Od kada se iselio i osamostalio, pronašao je svoje novo zanimanje i radi u oblasti medicine, kao radiološki tehničar. Jedina stvar koja mu nedostaje je partnerka s kojom bi podelio svoj novi život i kolekciju minerala. Kako nije uspeo da pronađe svoju ljubav u Americi, odlučio je da se obrati posredniku za sklapanje brakova u Češkoj.
  • Mišel je drugi Katarínin klijent, ima 34 godine i dolazi iz Severne Karoline. Njena želja je da ponovo uspostavi vezu sa svojim evropskim poreklom. Međutim, kao samoproklamovana feministkinja, za nju pronalazak muškarca koji nije pobornik zastarelih rodnih uloga predstavlja pravi izazov.

Drugi provodadžija je Kolumbijac Huan Manuel Ninjo koji je ponosan na svoje veštine spajanja osoba iz različitih kultura i savetovanje klijenata da rade na sebi kako bi pronašli idealnog partnera.

  • Jedan od tri Huanova klijenta je Susan, pedesetdvogodišnja Njujorčanka, spremna da spakuje sve svoje stvari i povede psa, Kalliope, kog voli kao svoje dete, s ciljem da pronađe Latino zavodnika koji će ispuniti sve njene prohteve. Proćelavi i ćelavi momci ne dolaze u obzir.
  • Sa druge strane, dvadesetpetogodišnja klijentkinja Natali iz Kalifornije želi da se odvoji od svoje konzervativne majke Šrilančanke, da izađe iz zone komfora i pronađe ljubav u Kolumbiji.
  • Treći Huanov klijent je Čad, tridesetosmogodišnjak iz Tenesija, koji se nada da će mu provodadžija pomoći da svoje tri neuspele veridbe ostavi u prošlosti i da pronađe kolumbijsku princezu koja će živeti sa njim, njegovom mamom i psima.

U Maroku živi provodadžijka Nina Karoufeh, Palestinka koja je odrasla u Džerziju. Veoma je vešta kada je reč o spajanju Arapa sa Amerikancima i ostaće posvećena očuvanju svog rekorda u provodadžisanju.

  • Stanika, tridesetdvogodišnjakinja iz Misisipija, jedna je od dva Ninina klijenta i nikada nije imala dečka. Nezadovoljna momcima u Americi, odlučila je da otputuje na sever Afrike kako bi našla seksi i samouverenog Marokanca koji voli njen smisao za humor i snažan temperament. Nada se da će uz pomoć provodadžije da nađe svog životnog saputnika, da ga dovede kući i upozna sa porodicom.
  • Mark, četrdesetčetvorogodišnji Arizonac, proveo je svoj život na putu prenoseći sportske događaje. Shvatio je da su se svi njegovi prijatelji skrasili, a da samo on nije. Sada je konačno spreman da pusti korenje i stvori porodicu. Kako je oduvek cenio marokansku kulturu, veruje da njegova buduća supruga živi baš u ovoj zemlji. Svoju profesiju stavio je u drugi plan i svu energiju usmerio u pronalazak partnerke.

Pratite TLC na društvenim mrežama FacebookInstagramTwitterTikTok, i YouTube za najnovije vesti o serijalu “Provodadžisanje u inostranstvu”. Priključite se komentarisanju emisije koristeći #MatchMeAbroad.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img