spot_img

BARBIE SmartThings kuća iz snova: Samsung objavio partnerstvo sa kompanijom Warner Bros. Pictures povodom premijere novog filma

Samsung je obilježio premijeru novog filma BARBIE kompanije Warner Bros. Pictures ekskluzivnim 8K trailerom i BARBIE SmartThings kućom iz snova na Samsung.com.

spot_img

Premijera filma BARBIE jedan je od najvećih kulturnih događaja godine i kompanija Samsung Electronics Co, Ltd objavila je svoje partnerstvo sa kompanijom Warner Bros. Pictures uoči premijere ovog filma. Ekskluzivna saradnja se sastoji od globalne maloprodajne aktivacije i evropske digitalne aktivacije: BARBIE SmartThings „DreamHouse“ (Kuća iz snova). Kampanja će biti lansirana kroz više kanala u dvije faze ovog ljeta, počevši od globalne maloprodajne aktivacije u prodavnicama širom svijeta.

Nakon zvanične premijere na velikom platnu, kupci u prodavnicama širom svijeta mogu uživati u zvaničnom traileru za film BARBIE u veličanstvenom 8K formatu na TV uređajima u Samsung prodavnicama koji ističu impresivne vizuelne elemente samog filma. Ovaj potez je dio šireg partnerstva između kompanija Samsung i Warner Bros. Pictures u oblasti 8K sadržaja i predstavlja uzbudljiv korak naprijed koji demonstrira mogućnosti Samsung Neo QLED 8K TV uređaja, a korisnicima pruža priliku za gledanje filmova u bioskopskom kvalitetu.

BARBIE SmartThings „DreamHouse“ na Samsung.com uvedena je širom Evrope od 10. jula 2023. godine sa ciljem da kroz scene iz svakodnevnog života oživi živopisan BARBIE svijet uz pomoć platforme Samsung SmartThings. Platforma SmartThings savršeno povezuje uređaje i aparate u domu i jedan je od najvećih otvorenih ekosistema povezanih uređaja, sa preko 150 miliona korisnika širom svijeta. Uz kontrolu preko samo jedne aplikacije, Samsung naloga i Wi-Fi veze, SmartThings omogućava korisnicima da dom prilagode svojim potrebama, prate energetsku potrošnju i čak podese atmosferu za organizovanje zabave na temu BARBIE u pravom BARBIE duhu.

Sa početne stranice BARBIE SmartThings se kreće u istraživanje legendarne BARBIE „DreamHouse“, gdje je prikazano kako svako može da koristi platformu Samsung SmartThings.  Naprimjer, posjetioci posebne stranice mogu da istraže kako da koriste Galaxy Z Flip4 telefon da bi pokrenuli zabavu puštanjem pjesama preko SmartThings aplikacije, dodaju svom izgledu malo ružičaste boje uz Galaxy Watch4 sat i koriste Jet Bot AI + Robot usisivač da bez napora očiste konfete nakon sopstvene proslave u kući iz snova, uz mnogo drugih scena iz svakodnevnog života.

BARBIE SmartThings „DreamHouse“ na Samsung.ba također prikazuje cijeli spektar proizvoda gdje korisnici mogu da kliknu na željeni artikal da bi direktno kupili.

Svi znatiželjni ljubitelji mogu naći BARBIE SmartThings kuću iz snova na linku i društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini i ostatku Evrope.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,936LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img