spot_img
NaslovnicaRaportPromoPočela prodaja ograničenog broja ulaznica za Tuborg Lovefest

Počela prodaja ograničenog broja ulaznica za Tuborg Lovefest

Prodaja ograničenog broja early bird ulaznica za Tuborg Lovefest počela je danas u podne i trajat će do isteka zaliha.

Svi posjetioci moći će da kupe VIP, Stage Experience ili Regular trodnevne i dnevne ulaznice po najnižim cijenama, koje će važiti samo u ovom krugu prodaje. Zbog velikog interesovanja i malog kontigenta dostupnog za prodaju ulaznice će biti rasprodate u narednih nekoliko dana, zato požurite da kupite svoju putem lovefest.rs ili u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs.

Tuborg Lovefest će ove godine na pet muzičkih bina doživjeti svoje šesnaesto izdanje, a ovog ljeta bit će održan od 3. do 5. augusta u Vrnjačkoj Banji.

Lovefest april u Beogradu i veliko zagrijevanje za festival

Ako ste gladni Lovefest događaja, nikako ne smijete da propustite još jednu najavu velikog izdanja Tuborg Lovefest 2023, u beogradskom hangaru 8. aprila, kada će pred beogradsku publiku doći Patrick Topping, Dakissa i Luton. Samo 20 dana kasnije, 28. aprila stiže nam Jamie Jones, , a da je jedan od miljenika domaće klabing scene govori i rekordna prodaja ulaznica i više od 50% rasprodatih karata za samo 48 sati od najave događaja. Ulaznice za Lovefest Fire moguće je kupiti putem lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs.


Palms Trax na drugom Lovefest KOP izdanju u martu

Vikend za nama obilježio je open air party na Kopaoniku gdje su nastupili Manda Moore i Sirus Hood. Na drugo Lovefest KOP izdanje narednog vikenda 18. marta nam dolazi Palms Trax, jedan od miljenika regionalne publike. Do kraja ovog serijala nastupit će i William Djoko, koji je prošle godine imao najposjećeniji nastup na Kopaoniku. Na Kop stižu Gina Jeanz, kao i Filio, Luton, Šćepine vragolije, Cavin Viviano, Gostoja, Dakissa, Phillie P i Nikola Vemić. Broj mjesta za svaki vikend je ograničen, a više informacija i rezervaciju možete pronaći OVDJE.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno

spot_img