Nedavno objavljeno

50.000 razloga za Sberbank

“50.000 razloga za Sberbank” naziv je kampanje kojom Sberbank BH započinje promociju proizvoda i usluga. U fokusu je gotovinski kredit do 50.000 KM, što je najveći iznos gotovine koji jedna banka može izdati klijentu za ovakvu vrstu kredita. Osim najvećeg iznosa kredita, Sberbank BH nudi i najduži rok otplate od 10 godina, i to bez naknade za obradu kredita za klijente koji za isti apliciraju online putem. Uz ugovoreni gotovinski kredit klijenti dobivaju još i prekoračenje po tekućem računu od maksimalno šest prosječnih redovnih prihoda, i najatraktivniju kreditnu karticu Sberbank platnu Pika Karticu.
Zaštitno lice kampanje je Moamer Kasumović, uz kojeg se u TV spostu pojavljuje i popularni bh. glumac Adnan Goro. “Kada sa brendom dijelite iste vrijednosti i imate povjerenje u tim koji stoji iza Sberbank BH, čini se
prirodnim postati i zaštitno lice u novoj kampanji Banke. Sa sigurnošću mogu reći da se sjajna atmosfera na setu prenijela i u finalni video spot, koji će vas svojom vedrinom uvesti u proljeće”, izjavio je Moamer Kasumović. Ovo je prvi put da sarađuje sa Sberbank BH, za razliku od Adnana Gore. “Iza nas su sada već tri godine uspješne saradnje. Iznimno mi je zadovoljstvo biti dio i ove, najnovije kampanje, koja će vam pokazati samo jedan od 50.000 razloga za Sberbank BH”, kaže Goro.

Latest Posts

Raport

spot_img