Nedavno objavljeno

spot_img

VELAHAVLE Novi singl najavljuje sarajevski koncert

Velahavle će 8. novembra nastupiti u Cinemas Sloga i promovisati novi album "Erotski program"

Bend Velahavle objavio je svoj peti singl “Svijet može stati” sa novog albuma “Erotski program”. Nakon singlova “Ostavi me ti” i “Subota”, bend je svake dvije sedmice objavljivao novi singl i tako najavio album koji će uskoro ugledati svjetla noći.
Za “Svijet može stati” snimljen je spot koji je režirao Samir Hodović, frontmen i autor najvećeg dijela pjesama benda Velahavle. U spotu glavnu ulogu ima mlada sarajevska skejterka Vaks.
– Ekipa koja je učestvovala u snimanju spota mi je u potpunosti olakšala ovo, za mene novo iskustvo, u ulozi reditelja. Počevši od Ervina Golubovića, koji je sjajan snimatelj, do Vaks, koja je 14 sati  vozila skejt bez ikakvog kukanja, pa do svih ostalih u ekipi, i ovom putem im se zahvaljujem, rekao je Samir Hodović.
Velahavle će 8. novembra nastupiti u Cinemas Sloga i promovisati novi album “Erotski program”. Ovo će biti prilika i da čujemo pjesme sa prethodnog albuma 22:22, kao i pjesme iz nešto starijeg i drugačijeg repertoara grupe. Kao specijalni gost, pojavit će se mladi sarajevski umjetnik Ruhur, kojem će ovo biti prvo live predstavljanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Velahavle (@vlhvl)

Ulaznice za koncert možete nabaviti putem online servisa Kupikartu.ba, kao i na svim prodajnim mjestima ovog servisa.
spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport