Nedavno objavljeno

spot_img

Top pet modnih kombinacija bh. poznatih lica

Za kakav stajling se u ovim vrelim ljetnim danima opredjeljuju poznate bh. osobe, provjerili smo na njihovim profilma na društvenim mrežama

Ove sezone moda je definisala odlične trendove u koje se mogu uklopiti apsolutno svi. Raznolik sadržaj boja, minimalističke forme, velik izbor materijala su samo neke od stavki ovogodišnjih modnih kolekcija koje su predstavljenje na modnim pistama.

Pokazatelj da naša poznata lica prate svjetsku scenu, jeste i ovih pet primjera koje vam donosimo, a koji vam mogu biti inspiracija za stajlinge ovog ljeta.

Lepršavo i udobno

Kratke haljinice, suknjice lakšeg materijala su uvijek IN i nešto što svima treba u ormaru. Lepršava haljinica uz sandale će vas učiniti ovog ljeta pobornikom trenda, a to je prepoznala i voditeljica Dejana Rosuljaš, te je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu pozirala u jednoj ovakvoj kombinaciji.

Dejan Rosuljaš

Print je uvijek IN

Da print i dalje ostaje u modnom fokusu, pogotovo onaj sa animal uzorcima, pokazuje i činjenica da se mnoge svjetske zvijezde odlučuju baš na ovakav komad odjeće. Međutim, ne samo one, već i predstavnici domaće jet set scene, poput Slađane Mandić koja je  pratiteljima na društvenim mrežama pokazala svoju animal print odjevnu kombinaciju. Slađana je na sebi imala dugu haljinu animal printa, što je kombinovala sa puštenom kosom. Jednostavno, ali u trendu.

Slađana Mandić

Elegancija prije svega

Ipak, za one koji više vole pantalone ili šorc, tu su kompleti koji će vam dati veću slobodu kretanja i udobnosti. Mlada influenserica Amina Efendić se odlučila za smeđi kompletić, tačnije za šorc i košuljicu lanenog materijala, što je hit sezone na modnim pistama. Ovakva kombinacija vas čini da se osjećate ugodno, ali i elegantno i spremno za zabavu.

Amina Efendić

Ništa bez cvjetnog dezena

Neizostavan komad u vašim ormarima za ovu sezonu je i cvjetni dezen, koji su mnogi svjetski dizajneri koristili u novim kolekcijama za proljeće/ljeto 2024. Džejla Ramović je pokazala da osim što prati šta se dešava i na muzičkoj sceni, vrlo je upućena i u modna sezonska pravila. Tako je prije nekoliko sedmica nosila kratku haljinu cvjetnog dezena, što potpuno odgovara diktatima trendova ljetnoe sezone.

Džejla Ramović

Top je neizostavan

Top je uvijek poželjan, a ove godine ljetna sezona je nezamisliva bez tog odijevnog komada. Za ovaj primjer odabrali smo influensericu Hanu Hadžiavdagić Tabaković, odnosno njezin stajling: bijeli top ukombinovan sa šorcem i visokim potepeticama. Elegantno, a i primjereno visokim temperaturama ovog ljeta.

Hana Hadžiavdagić Tabaković
spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport