Nedavno objavljeno

Ramazanske kolekcije svjetskih modnih brendova

Donosimo vam pregled kreacija iz ramazanskih kolekcija koje su lansirali poznati modni brendovi

Danas sa zalaskom sunca počinje Ramazan, mjesec posta za muslimane. Uz tu prigodu, podsjećamo na kapsulnu kolekciju za Ramazan, koju je prije tri godine lansirala web-prodavnica Farfetch, predstavivši ekskluzivne modele od 30 bliskoistočnih i međunarodnih dizajnera.

U isto vrijeme donosimo vam pregled kreacija iz ramazanskih kolekcija koje su lansirali poznati modni brendovi tokom proteklog Ramazana.

Izbor kreacija stavio je akcenat na odijevanje u skromnijem stilu, te sadrži preko 200 ekskluzivnih modela brendova kao što su: Oscar de la Renta, Marchesa, Tory Burch, Proenza Schouler, Pucci, Karl Lagerfeld, J.W. Anderson, Chopard, Dolce & Gabbana, Carolina Herrera, te brendova iz zemalja Bliskog istoka, kao što su Sandra Mansour, Sem Sem, Bambah i Shatha Essa.

 

 

 

 

Kolekcija za Ramazan i Bajram kombinira “omiljene klasične komade sa aktuelnim kreacijama sa modnih pista”, kao i modele koji kombiniraju tradiciju i globalni uticaj, pojasnili su iz Farfetcha, nudeći udobnost i eleganciju. Među ponuđenim stilovima su odijela, kaftani i večernje haljine, te luksuzna odjeća za slobodno vrijeme.

Brunello Cucinelli
Dior
Giorgio Armani
Jimmy Choo
Prada

 

Latest Posts

Raport

spot_img