spot_img

Uz Atlantic grupu i Argetu otključajte svoj filmski alter ego

spot_img

Kao ljubitelj inovacija Argeta je odlučila poboljšati festivalsko iskustvo uvođenjem jedinstvene interaktivne aktivnosti koja spaja tehnologiju i ljubav prema filmu. Odlučili smo izazvati ljubitelje sedme umjetnosti da uhvate korak s novim tehnologijama, sudjelovanjem u kvizu koji je kreiran uz AI (vještačku inteligenciju). Uz pomoć ovog kviza, zabavit će se otkrivanjem svog filmskog Alter ega.

“Argetina saradnja sa Sarajevo Film Festivalom utemeljena je na našoj zajedničkoj viziji promoviranja umjetnosti, kulture i inovacija. Kako nastavljamo da njegujemo ovo dugogodišnje partnerstvo, uzbuđeni smo da istražujemo nove načine da poboljšamo festivalsko iskustvo i omogućimo pojedincima da se povežu sa magijom filma na ličnom nivou” – istaknula je Mirsada Kadribašić, senior brend building menager Argete.

Argeta i Atlantic Grupa pozivaju vas da se pridružite našem zajedničkom slavlju sedme umjetnosti i tehnologije na Sarajevo Film Festivalu. Sudjelujte u Argeta kvizu, a umjetna inteligencija će na osnovu vaših odgovora pronaći vaš filmski alter ego, a više o tome pronaći ćete na slijedećem linku https://filmskialterego.argeta.com/  .

Argeta je brend br. 1 među mesnim paštetama u Evropi* i u Bosni i Hercegovini, a ta pozicija se gradila prvenstveno kvalitetom. Biti broj 1 u Evropi znači da više od 35 miliona ljudi širom Kontinenta uživa i voli Argeta paštete.  Sve je to rezultat iznimne kvalitete svih Argetinih proizvoda, jedinstvene recepture kao i predanog i profesionalnog rada svih timova zaduženih za upravljanje brendom Argeta.


 Argeta je Br.1. mesna i riblja pašteta u Evropi*

*Na temelju podataka NielsenIQ RMS u kategoriji ribljih i mesnih pašteta (prema definiciji tvrtke Atlantic Droga Kolinska) za razdoblje od 12 mjeseci, koje završava 30. novembra 2022, za zajedničko maloprodajno tržište koje čini 17 evropskih država. (više na argeta.com/ba/o nama)”

Možda vas zanima

Stay Connected

108,936LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img